Yani bakın ben kötü ya da egolu biri değilim erkek arkadaşımı çok seviyorum dış görünüşü gayet güzel ama yüzünde bir sürü sivilceler var hastaneye gidicem diyor ara sıra ama yok gitmiyor Onu kırmadan belli etmeden nasıl hastaneye gönderebilirim gerçekten bu elimde olan bir şey değil kötü biri gibi gözükmek istemem ya da bilen var mı sivilceyi neler geçirir?
Cevabın nedir?
Sponsorlu
Merhaba! 😊 Ben Nilay, KızlarSoruyor'da ablam Dermatolog Ebru ile birlikte cilt bakımına dair tüyolar veriyoruz. Doğru cilt bakımı bir ekip işidir ve biz de burada bunun için varız. Anladığım kadarıyla erkek arkadaşının sivilce problemi var ve tedaviye yönlendirmek istiyorsun. Senin için önereceğim birkaç adım var. İlk olarak, sivilce sorununun yaygın olduğunu ve çözümün mümkün olduğunu bilmelisin. Ablam Ebru, bu tür durumlarda düzenli bir cilt bakım rutini oluşturmanın önemini hep vurguluyor. 👩⚕️
Erkek arkadaşın, Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Yüz Yıkama Jeli ile günlük cilt temizliği rutini oluşturarak başlayabilir. Bu ürün, sivilcelerin azalmasına yardımcı olur ve cildi arındırır. Ardından, nemlendirme adımını unutmasın! Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Jel Nemlendirici cilt bariyerini destekler ve cildi rahatlatır. Bu ürünleri birlikte kullanmak, cildinin daha sağlıklı görünmesine yardımcı olacaktır. Eğer bir tedavi ya da ilaç planı varsa mutlaka doktoruna danışmalı. 🧴💦
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
0
Çok Süper Cevap
1 yılGerçekten birini sevince onun sivilcesinin orasının burasının insana batacağını düşünmüyorum. şu an o kadar üzülerek okudum ki bu soruyu.1 ay önce trafik kazası geçirdim herkes nazardan diyerek ağladı her gören güzelliğime bir iltifat ederdi her hafta annem okutmaya götürürdü beni. Çok sevdiğim bir ilişkim var kazadan sonra anlımın sol kısmında büyük bir açılma ve yanağımda açılma oldu kocaman dikiş attılar. Yani bence o güzellikten eser kalmadı. şu an sevgilimde bana bakıp böyle düşüncelere girer diye zaten kahroluyordum. Birde bunu gördüm tam oldu. Dünyanın binbir türlü hali var. Dış güzellik bir yere kadar elbet bir gün sönüp gidecek yapmayın lütfen ya
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılIyyyyyyykkk sen anlatırken midem bulandı. Yanlış anlama beni ben de kötü biri değilim. Ama ben aynada kendimde sivilce görsem tiksiniyorum. O da bir zahmet gidip kan tahlili olsun vitamin desteği alsın. Yeğenime de kimse üzülmesin diye bir şey demiyordu. Ağzıma geleni söyledim. Dedim eş. şek kadar olmuşun boğazını tutamiyosun. Yüzün yediklerim yüzünden p. sik içinde kalmış. İnsan gibi bir şeyler ye yüzündeki sivilceler gitsin dedim. Seni öp. cek kız da bulamazsın dedim. Ki Yeğenim çok yakışıklı gerçekten. Ama suratı mayın tarlası gibi olmuştu. Doktora gidince düzelmeye başladı. Dört dörtlük olmadı henüz ama ergenlik bitince tamamen geçeceğini düşünüyorum. Sürekli noodle mı ne odan yiyordu. Bıraktı onu. Diğeri de p. is kokuyordu. Onu da karşıma alıp konuştum. Gerçekten yediklerimiz çok etkiliyor. Birinin kokusu sadece yemek değişikliği ile azaldı. Diğeri doktora gitti düzelmeye başlıyor. Ben şimdi hala ve teyze olarak konuştum. Sen sevgili olarak al karşına seni çok seviyorum diyerek başla. Eğer aranızda saygı ve güven varsa seni anlayacak emin ol.
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYani lafı kivirmadan direkt söyle. Kelimeleri arama. Üslubu ayarla sadece. Kelimeleri kıvırma net konuş.
Cilt değişikliği diye bir şey olduğu için kimsenin söylediği şeyleri kullandırman doğru olmaz kii daha kötülük yapmış olursun.. Ayrıca iltihaplı değilse ağrı vs yoksa o kadar da karışıyor olman doğru değil kiii uyandığın biriyle olman zaten onun açısından iğrenç bir durum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen onun dış görüntüsünden ziyade sağlığını önemseyen birisin. Güzelce söyle kendisine hayatım yüzündeki sivilceler için çok iyi bir doktor buldum randevu alıyorum şu gün gidelim diye
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
19Cevap
u 1 yılUtanacak ne var ki bunda. Tedavi olabilir sivilceli tedavisi bunun için cildiyeye gidebilir
00 Yorumlaöncelikle bence yüzündeki sivilcelerden kendisinin de rahatsız olup ya evet bence de bunlar için bir doktora gitmeliyim demesi gerekiyor. Seni çok iyi anlıyorum karşındaki kişiyi kırmadan incitmeden onun iyiliği için söylemen gereken şeyleri belirtmek zor oluyor. Bence onunla beraber cilt bakımı yapmayı teklif edebilirsin ya da onunla beraber doktora gitmeyi. Sivilceler sadece bir cilt problemi değildir çıktığı bölgeye göre iç organlardaki sorunları da dışa vuruyor olabilir. Şöyle söyleyebilirsin ''Canım bence bu sivilceler için beraber doktora gitmeliyiz karaciğerinde problem olabilir. Bunlar sağlıklı görünmüyor senin için endişeleniyorum'' Sivilce aynı zamanda karaciğerin yorulduğunun ve orada bir sorun olduğunun da habercisi olabilir. Onu tek başına yollamayın beraber gidelim deyin. İnsanın sevdiği kişinin yanında güzel harika görünmesini istemesinden daha doğal bir şey yok. Herkes her şeyin en iyisini hak eder.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBeraber gidelim de ama bence kendi sorunlulugunu bile bilmeyen birisiyle birlikte olduğunu faeketmen gerekir öncesinde. Bizler tecrübeli kadınlar oladak aslında böyle genç kızlari uyarmaliyiz. erkeklerin cogu böyle evlenirsen bununla evde birşeyi yapmasını da soylediginde yapmayacaktır o zman doktoruda yok bunun. Asıl problemin bu senin için geleceğini gör.
12 Yorumla
Soran1 yılGerçekten çok haklı konuştunuz teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılRica ederim şunu düşün. Hadi yap dediğin şeyi umursamiyorsa gecistoriyorsa seni dinlemiyorsa tamam tamam yaparım diyorsa ama aslında boş konuşuyorsa , evde perdeyi takarmisin hadi ya da yemek yaparmisin dermiş gibi hisset cunki evlendigindede aynı tavrı yapacak bye
1 yılSevgilinin yüzündeki sivilce den sen niye utanıyorsun ki?
Eğer bu utanılacak bir şeyse
bırak O utansın.
Ayrıca madem kendisinden utanıyorsun
Neden hala birlikte olmaya devam ediyorsun?30 Yorumla
1 yılBöyle şeylere takılıyorsan kimseyi sevme, sevilme bi köşede kendi yağında kavrul derim. Dünya hali evlenirsiniz yarın bir gün sağlık sorunu yaşar veya yüzü yanar veyahut engelli kalır hep bu utançla yaşayamazsın
31 Yorumla- 1 yıl
Yasin küçük senin. asıl bunla her şey algilamali bu tip insan sorumsuz insan türüdür. Kendi bakimni bile aksatan bir adam evlendiğinde herşeyi aksatiyor.
1 yılBenzoxin krem var onu al sonra bir tane yüz temizleme jeli
Sabah akşam uygulasin yüz temizleme jeli ile yikasin tonik sürsün sonra benzoksin krem CeraVe nemlendirici tamamdır benimki şu an bu rutinle iyi durumda
10 Yorumla
1 yılSevgilinin yüzü sivilce dolu evet utanmalısın ama kendinden hep dışarıyı görüyorsun içeriyi görmüyorsun sivilce geçer ama içerisi aynı kalır sen de için aynı sanırım
04 Yorumla
Soran1 yılİçinin değişmesini istemiyorum zaten..
- 1 yıl
Senin içinin değişmesi lazım
Soran1 yılBenim içim kötü falan değil onun iyiliğini istememin neresi yanlış?
- 1 yıl
Dış görünüşe bakıyorsan senin için kötü
1 yılİnsan sevgilisine destek olmalı onu kırmadan açıkça konuşup cilt ve dahiliye doktoruna birlikte gitmek mantıklı bir çözüm yolu. Doktor doğru ürünü tavsiye edecektir.
10 Yorumla
1 yılHer gün düzenli bir şekilde sabah akşam kükürtlü sabunla yikasin bir kaç ay sonra tamamen geçer
11 Yorumla- 1 yıl
Geçmez
1 yılAyrıl ozaman sevgilinin hayatı Sonuçta zorla bir şey yaptıracak halin yok
11 Yorumla
Soran1 yılElbette zorla yaptıramam iyiliğini istiyorum ben onun
Gizli Üye(30-35)1 yılsivilce herkesin problemi sayılır, öncelikle sevgilinin beslenmesini düzenlemeye çalış sağlıklı beslensin ve bir cilt bakım rutini edinsin. Bu şekilde sivilcelerde azalma olmazsa demek ki sağlık sorunu olabilir, doktora gidersiniz beraber
10 Yorumla
1 yılTedavi masraflarını ödeyerek özel hastane götürebilirsin.
14 Yorumla
Soran1 yılYa onu da yaparım ancak sorun o değil sorun bunu ona nasıl önereceğim yani söyleyeceğim
- 1 yıl
Sürprizim var de al götür. Acı çekmeni istemiyorum filan de😀🤣
Soran1 yılTeşekkürlerrr 😄
- 1 yıl
Rica ederim😅🎉🎊
1 yılBir ilaç var belge imzalayıp alıyorsun aylık kan veriliyor ilaç yazılmadan önce , kesin olarak o bitirir sadece gerisi boş.
00 YorumlaYani kötü gözüküyorsa keşke önce kendi farkında olsa ama o halinden memnun sanırım. Yapacak hiçbir şey yok şekerim insanın kendi istemesi lazım
00 Yorumla
1 yılClindoxyl krem al buzdolabı nda muhafaza et , bana Cilt doktorum yazdı sivilceler ile başım dertteydi çok iyi geldi.
00 YorumlaÖncelikle geçmiş olsun güzel söz var ya diyor ki güvenme malına Bir kıvılcım yeter güvenme güzelliğine Bir sivilce yeter. 😃😃😃
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSevgilim benim yüzümdeki sivilceden utansa ona karşı samimi kalamazdım :D cildimin en kötü zamanlarında bile bişey yok geçicek cildini kendini yorma diyip durdu. Çözüm önerisim gelmedi açıkcası
10 Yorumla
1 yılErgenliktendir buyuyunce gecer. Soyle Fazla asılmasın bide
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKuzum sivilce yaygin bir cikt hastaligi nasil ki grip ya da kanse olunca utanilacak bir sey yoksa sivilcede de olmamali doktorsuz kesin çözüm olmaz aksine daha kötülesebilir doktor da devkette randevu bulammais olabilir kendi musait oldugu zamana denk gelmemis olanilir ozele parası yetmemis olabilir yau her sey olabilir kolay dehil sivilveden kurtulmak o yuzden boyle dusunmemelisin bence
00 YorumlaSen sevgilini hak etmiyorsun ben erkeğimi her şryi ile severdim
00 Yorumla
1 yılYağlı şeyler yemesin
Bol su
Ve dermatolog gitsin00 Yorumla
1 yılEczaneden clinoper al ver her aksam sürsün nemlendirici de aksatmasın ve güneş kremi
00 Yorumla
1 yılEğer cips seviyorsa en büyük sebebi bu olabilir ya da fazla yağlı besleniyor ise
00 Yorumla
1 yılAyva çekirdeğini suya köy jel olsun yüzüne sur belki bu sayede anlar rahatsız olduğunu.
00 YorumlaAy herkes birlikte hastaneye gidin falan demiş de şaka mısınız siz ya kız madem çocuğun sivilcesinden utanıyor ayrılsın. Sadece dış görünüşe önem verdiği o kadar belli ki. Gerçi günümüz de herkes böyle gibi yorumlardan da görüldüğü üzere
10 YorumlaÇok kolay bi çözümü var kendin için git yanında sevgilinde olsun hazır sen gitmişken oda görünür , roaccutane verirler 3-5 ay zor geçer sivilcesi artar sonra tamamen geçer ama o zaman seni beğenmeyebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılUtanıyorum diyicene cilt bakımı yap adama kadın olda
00 Yorumla
1 yılBazı sivilcelerin sebebi cigerden filan geliyor ve inatçı oluyorlar ağır ağır ilaçlar kullanmaları gerekiyor onların roaccutane filan gibi ancak onlar geçiriyor belki ondandır bir araştırın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDoğru bakımlar geçirir de sen seviyorsan çok üstüne düşme derim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBir sürü yüz peeling tarifleri var internette birlikte uygulayın o zaman bi şey demez
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılUtanman da gayet normal tam tersi bir durum olsa kızda bi kusur olsa erkek iki misli utanır.
1 yılkesinlikle dove nin beyaz beauty cream bar sabunu çok işe yarıyo gratisten 30 a almıstım her gün düzenli kullan
00 Yorumla
1 yılBen sevgilime kantaron yağı yapmıştım ve kullanmasını istemiştim başta nırın kırın etse de kullandı ve Şu an pamuk gibi
00 YorumlaSevgilini sevdiğine emin misin sen? Utanmak ne ya..
10 Yorumla
1 yılPaketli gıda tüketmesin stres gapmaması için yardımcı ol
00 Yorumlakötü biri gibi gözüktün keşke onu olduğu gibi sevsen...
00 Yorumla
1 yılsabun kullansın yağlı yiyeceği azaltsın bi kaç haftada pürüzsüz olur
03 Yorumla- 1 yıl
1 kaç haftada bide
- 1 yıl
evet
- 1 yıl
Dönmedin aslan
1 yılYasi küçük herhalde 25 yaşından sonra sivilce azalmaya baslar
00 Yorumla
1 yılBeslenmesine dikkat etsin, düzelme olmaz ise cilt bakımı için adım atsın.
00 Yorumla
1 yılAy sevgilimin yüzündeki sivilceye kurban olurum bundan mı utanıyorsun
00 YorumlaHastaneye goturmek kötü birsey degilki sağlık için yapılan hiç bir şey kötü olamaz
00 Yorumla
1 yılYanii bu cocuktan bence ayrilmalisin yani yarin ufak birsey olsa yine utanacaksn
02 Yorumla- 1 yıl
Bence de ayrılmalı yarın birgun evlenirse kendine bile sorumsuz olan adam. vedeki herşeye sorumsuz olur
- 1 yıl
Aynenn sonuna kadar katiliyorum
Aknetrent hapı kullansın 6 ayda bebek gibi olue
00 YorumlaKötü biri gibi gözüküyorsun ki kötüsün!
00 Yorumla
1 yılBirlikte doktor randevusu alıp gidin
00 Yorumla
1 yılcildiyeye gidin beraber bu kötü bişey değil ki
00 YorumlaTut elinden zorla cildiyeye götür
00 YorumlaÇok fazlaysa hormoneldir. Gitmesi gerekir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSelam dikkat et sanada bulaşabilir.. sivilce bulaşıcıdır ona gore
00 YorumlaNeden utanacaksan ayıb birşeymi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBenim yerime tercih ettiği kız;
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılŞaka falanmısın Feride
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılneden sevgili oldun ya o zaman görmeden mi
00 YorumlaDermatologa gittiniz mi?
00 Yorumla
1 yılUtanilcak bir sey yok herkesin basina gelebilir
00 Yorumla
1 yılAyrıl knk
00 Yorumla
1 yılDoktora gitsin
00 Yorumla
1 yılİlaç tedavisi almadan zor
00 YorumlaOnu dermatoloğa götür bence
00 Yorumla
1 yılKırmadan söyleyip çözüm yolu üret
00 Yorumla
1 yıldirek söyle dedi sivilcelerin için git doktora
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cilt Bakım > Sorular > Sevgilimin yüzü sivilce dolu, utanıyorum. Bu sivilceler nasıl geçer?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım