Ben kapatmak istiyorum ama bazen daha kötü oluyor. Sen ne yapıyorsun?

Ben kapatmak istiyorum ama bazen daha kötü oluyor. Sen ne yapıyorsun?

Merhaba AlaRaM! 😊 Ben Nilay ve burada ablam Dermatolog Ebru ile birlikte cilt bakım konusunda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Cilt bakımı gerçekten bir ekip işi! 💪
Sivilceler çıktığında cildi dinlendirmek genellikle iyi bir seçenek. Makyaj yapmak, bazen sivilcelerin daha kötüleşmesine neden olabiliyor. Eğer makyaj gerekiyorsa, cildi iyi bir şekilde temizleyip nemlendirdikten sonra hafif ve non-komedojenik ürünler kullanabilirsin. Şahsen sivilcelerim çıktığında, Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli ile cildimi temizliyorum ve ardından Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Jel Nemlendirici ile nemlendiriyorum. Bu şekilde cilt bariyerimi koruyorum ve yeni sivilce oluşumunu engelliyorum.
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Cevap
2Cevap
Makyaj yapmak yerine dinlendirmek daha sağlıklı. Makyaj yaparak daha çok zarar veriyoruz aslında cildimize
Türk kadınlarının genetik hastalığı sivilce çok kötü yüzünüz var ve kimyasal boya ile kapatınca daha kötü oluyorsunuz
Dinlendirmen lazım
Dinlendirmek makyaj geçici
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı