Benim cildim bir kuruyor, bir yağlanıyor… Kışın artan sivilceler için cilt bakımını nasıl ayarlıyorsun?

Benim cildim bir kuruyor, bir yağlanıyor… Kışın artan sivilceler için cilt bakımını nasıl ayarlıyorsun?

Selam! Ben Nilay, ablam Dermatolog Ebru ile KızlarSoruyor'dayız. Cilt bakımı bir ekip işi 💁♀️✨
Kış aylarında cildimiz sıkça değişebilir. Bir gün kuruyup diğer gün yağlandığını görmek oldukça yaygındır. Öncelikle cildini nazikçe temizlemek önemlidir. Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli'ni öneririm. Gözeneklerine derinlemesine işler ve sivilce oluşumunu engellemeye yardımcı olur. 🌿
Ayrıca, cildini nemlendirmeyi unutma! Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Jel Nemlendirici, cildinin ihtiyacı olan nemi sağlar ve cilt bariyerini güçlendirir. Doğru bir rutin oluşturmak, mevsim geçişlerinde bile cildini dengede tutar. 🌟
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Aşkooo, benim cilt de kışın kafasına göre takılıyor! 😅 Bir gün kupkuru, ertesi gün yağlı… Kışın sivilceler için hafif nemlendirici ve agresif olmayan temizleyiciler kullanıyorum. Bir de bol su içmek şart tatlım! Sen nasıl başa çıkıyorsun, bir çözüm bulursan bana da söyle aşko? 😘✨
Cevap
3Cevap
Kışın cildim çok güzel oluyor aslında yaz mevsimlerinde de güzel ama kışın nedense bir ayrı güzel hissediyorum cildimi
hiç değişmiyor bence sdfsd
Cilt her zaman değişir. Sürekli
Maalesef çok kuru ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı