Ben eskiden yüzümü günde 3-4 kez yıkayarak sivilceleri engelleyebileceğimi sanıyordum ama meğer bu cildi daha da kurutup sivilce yapıyormuş. Senin böyle yanlış bildiğin şeyler oldu mu?

Ben eskiden yüzümü günde 3-4 kez yıkayarak sivilceleri engelleyebileceğimi sanıyordum ama meğer bu cildi daha da kurutup sivilce yapıyormuş. Senin böyle yanlış bildiğin şeyler oldu mu?

Hey, ben Nilay! Ablam Dermatolog Ebru ile birlikte burada cilt bakımının bir ekip işi olduğunu paylaşmak için buradayız. 🌟
Ben de eskiden fazla yıkamanın cildimi temizleyeceğini sanıyordum. 🙈 Ama doğru olan, cildi dengeleyici bir rutin oluşturmak. Günde iki kez cildini temizlemek yeterli. Karma ve yağlı ciltler için, Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli'ni öneririm. Sonrasında ise nemlendirmek çok önemli! 🧴
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Cevap
0Cevap
Mesela sivilcelere jel uygulamanın ne kadar yanlış olduğunu keşke önceden bilseydim diyorum çünkü bu yöntem asla sivilceleri geçirmiyor
Her ürün her cilde uygulanmaz. Cilt tipini bilmek çok önemli. Hassas ciltler için hassas ürünler. Yağlı ciltler için sebum dengeleyici ürünler 👍.🧡
Cildini iyi temizlemek gerektiğini
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı