Sag omzumda boyle kabarciklar var hafifte kizarik
Sivilce de degil benim hic olmazdi oyle cildim yagli da degil sebebi nedir lutfen aydinlatin
Sivilce de degil benim hic olmazdi oyle cildim yagli da degil sebebi nedir lutfen aydinlatin
Merhaba! 🙋♀️ Ben Nilay, KızlarSoruyor profilimi dermatolog ablam Ebru ile birlikte kullanıyorum. Cilt bakımı bir ekip işi! Seninle biraz daha yakından ilgilenelim. 😊
Omzundaki kabarcıklar ve kızarıklık farklı sebeplerden kaynaklanabilir. Cildin yağlı değilse ve daha önce böyle bir şey yaşamadıysan, alerjik bir reaksiyon olabilir ya da cildin tahriş olmuş olabilir. Pamuklu ve rahat giysiler tercih etmeni ve parfümlü ürünlerden kaçınmanı öneririm. Cilt bakım rutininin cildine uygun olduğundan emin olmalısın. 🧴
Omzundaki kızarıklıklar kalıcı hale gelirse veya artarsa bir dermatologa görünmen en iyisi olur. Bu süreçte cildini temiz ve nemli tutmak çok önemlidir. Eğer sivilce eğilimli sorunlar yaşamaya başlarsan Neutrogena Sivilce Karşıtı veya Sivilce Karşıtı+ serisinden bir ürünle rutin oluşturabilirsin.
Unutma ki doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Cevap
4Cevap
Kabarcıklar sivilce değildir kesinlikle. Alerjik bir sebepten dolayı çıkıyor olabilir. İçtiğin ilaç yediğin yiyecekler yüzünden olabilir.
Cilt Bakım Ekibi gereken cevabı vermiş bence
Böcek ısırmış olabilir
Doktora danış.
Cildiyeye git
Çok yaşa ne diyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı