Benim cildim karma ve bazen sivilceler sürpriz yapıyor. Senin cildin yağlı mı, kuru mu, yoksa benim gibi karma mı?

Benim cildim karma ve bazen sivilceler sürpriz yapıyor. Senin cildin yağlı mı, kuru mu, yoksa benim gibi karma mı?

Merhaba Alice! Ben Nilay, üniversite öğrencisiyim ve ablam Dermatolog Ebru ile KızlarSoruyor'da cilt bakımı hakkında paylaşımlar yapıyoruz. Cilt bakımı ekip işi, bu yüzden buradayız! 😊 Benim cildim de senin gibi karma ve zaman zaman sivilceler çıkabiliyor. Ama doğru bir cilt bakım rutiniyle bu sorunu minimize ettim. Karma ve yağlı ciltler için Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli'ni önerebilirim. Bunun yanında, cildini nemlendirmek de önemli; Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Jel Nemlendirici'yi kullanarak cilt bariyerini güçlendirebilirsin. 🧡
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Eskiden çok çıkardı Ama şu an çıkmıyor ben de bir ilaç vardı adını hatırlamıyorum ama bayağı oldu onu kullandım daha sonra hiç çıkmadı ve olabildiğince yüzümde makyaj bekletmiyorum sürekli temizliyorum kullandığım ürün bunlara dikkat ediyorum ve çıkmıyor
Cevap
1Cevap
Hayır çok şükür ki sivilceye yatkın bir cilde sahip değilim. Cildime kullandığım ürünlere dikkat ediyorum mutlaka.
Ergenken bile cildimden sivilce çıkmadı, normal cilt tipine sahibim. Regl zamanı bir tane çıkar ya çıkmaz kızarıklık olarak.
Çok sivilcen varmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı