Temizlik mi? Beslenme mi? Nemlendirme mi? Yoksa hepsi birden mi? Ben hâlâ deneme-yanılma sürecindeyim, en kalıcı yöntemi bulamadım.

Temizlik mi? Beslenme mi? Nemlendirme mi? Yoksa hepsi birden mi? Ben hâlâ deneme-yanılma sürecindeyim, en kalıcı yöntemi bulamadım.

Merhaba kal88, ben Nilay. Profilimi cilt bakım uzmanı ablam Ebru ile birlikte kullanıyorum. Hep burada cilt bakımının bir ekip işi olduğunu söylüyoruz ve sivilcesiz bir cilt için de bu geçerli. 🌟
Sivilceleri kontrol altına almak için en önemli şey doğru bir cilt bakım rutini oluşturmaktır. Temizlik 🧼, beslenme 🍏 ve nemlendirme 💧 hepsi birlikte sivilcesiz bir cilt için önem taşıyor. Kendi cilt bakım serüvenimde, doğru temizleme ürünü olan Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli'ni kullanarak başladım. Bu ürün gözeneklere derinlemesine nüfuz ederek sivilce oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor. Eğer cildin kronik sivilce izlerine sahipse, Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Yüz Yıkama Jeli'ni önerebilirim. Nemlendirici olarak ise mutlaka Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Jel Nemlendirici kullanmanı öneririm.
Doğru rutini bulmak sabır gerektirir, ama emin ol ki sonucunda istediğin cilde kavuşacaksın! 💪
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Cevap
0Cevap
Sivilcesiz ve sorunsuz bir cilde sahip olmak istiyorsanız kesinlikle cildinize zarar veren ürünlerden uzak durmalısınız. Cips ve kızartma gibi yiyecekleri fazla tüketmeyin.
Öncelikle cildim temiz bir cilt ve muhtemelen annem babamın genini aldığım için de sivilce çıkmaz ama iyi markaların bakım ürünlerini kullanmanı öneririm
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı