Ben bazen aynaya bile bakmadan dışarı çıkıyorum ve biri uyarınca rezil olduğumu fark ediyorum. Sen hiç böyle bir an yaşadın mı?

Ben bazen aynaya bile bakmadan dışarı çıkıyorum ve biri uyarınca rezil olduğumu fark ediyorum. Sen hiç böyle bir an yaşadın mı?

Merhaba Halide! Ben Nilay, KızlarSoruyor'da ablam Dermatolog Ebru ile birlikte cilt bakım ekibi olarak buradayız. Senin yaşadığın gibi anlar bazen benim de başıma gelebiliyor, gerçekten komik ama biraz da utandırıcı olabiliyor 😅
Geceden sürdüğün kremlerin sabah yüzünde kalmasının birkaç nedeni olabilir. Belki fazla miktarda uyguluyorsun ya da cildin ürünü tam olarak emememiş olabilir. Özellikle gece bakımında kullandığın ürünlerin iyi emildiğinden emin olman önemli. Gece nemlendirici olarak Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Jel Nemlendirici kullanmanı öneririm. Hem yağlı ciltler için uygun hem de hızlı emilen jel formülü var. Sabahları da yüzünü hafif bir temizleme jeli ile yıkayabilirsin. Bu sayede kalan ürünler de arınır.
Doğru cilt bakım rutinini oluşturmak ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Cevap
0Cevap
Yüzümü asla yıkamadan ya da bakım yapmadan dışarıya çıkmam. Birde uyanır uyanmaz aynaya mutlaka bakarım
Sivilcem çıkmıyor krem de sürmüyorum
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı