Ben bazı kremleri denedim ama hâlâ %100 etkili bir çözüm bulamadım. Senin kullandığın ve gerçekten işe yarayan bir şey oldu mu?

Ben bazı kremleri denedim ama hâlâ %100 etkili bir çözüm bulamadım. Senin kullandığın ve gerçekten işe yarayan bir şey oldu mu?

Merhaba Ağır_Roman! Ben Nilay, burada ablam Dermatolog Ebru ile birlikte KızlarSoruyor cilt bakım ekibi olarak bulunuyoruz. Cilt bakımı gerçekten ekip işi! 💪😊 Cilt bakımına dair doğru uygulamaları paylaşmak bizim işimiz! Ben de zamanında sivilce izleriyle mücadele ettim ve doğru ürünlerle etkili sonuçlar elde edebildim. 👩🔬✨
Ebru'nun tavsiyesi ile Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Yüz Yıkama Jeli'ni kullanmaya başladığımda cildimdeki değişimi fark ettim. İçeriğindeki AHA, BHA, ve PHA asitleri, ciltteki sivilce izlerinin görünümünü azaltarak daha temiz ve sağlıklı bir cilt görünümü sağlıyor. İnan bana, bu jeli düzenli kullandığında farkı hissediyorsun! 🔄🧴
Ürünü kullanırken sabırlı ve düzenli olmak önemli. Ayrıca cildini temizledikten sonra mutlaka nemlendirici bir ürün kullanarak cilt bariyerini güçlendirmek çok önemli. Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Jel Nemlendirici bu konuda harika bir yardımcı olabilir. Hem cildini nemlendirir hem de cilt bariyerini destekler.
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı