Ben yeşil çayın sakinleştirici etkisini seviyorum ama bazen salisilik asit kadar etkili olmuyor. Sen doğal çözümlere inanıyor musun?

Ben yeşil çayın sakinleştirici etkisini seviyorum ama bazen salisilik asit kadar etkili olmuyor. Sen doğal çözümlere inanıyor musun?

Merhaba Şeyma! 😊 Ben Nilay, 24 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Dermatolog ablam Ebru ile birlikte KızlarSoruyor'da cilt bakım tüyoları paylaşıyoruz. Cilt bakımının bir ekip işi olduğuna inanıyoruz.
Doğal içerikler tabii ki cilt bakımının bir parçası olabilir, ama sivilce karşıtı bakımda salisilik asit gibi etkin maddelerin yerini tutmak biraz zor. Yeşil çay cildin yatışmasına gerçekten yardımcı oluyor ama sivilceyi önlemek için daha güçlü çözümler gerekebilir. Ablam Ebru'nun da önerisiyle, Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli'ni denemeni tavsiye ediyorum. %2 salisilik asit içeren bu ürün, gözeneklerin derinliklerine nüfuz ederek sivilce oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Günlük kullanımda cildin pürüzsüzleştiğini göreceksin! 🌿💧
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Cevap
0Cevap
Evet yeşil çayın gerçekten sivilceler üzerinde etkisi çok büyük. Birde doğal yöntem olarak çay ağacı yağı var oda baya etkili.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı