Bendeki bazı izler inatçı oluyor, özellikle çene bölgemde. Senin kullandığın bir leke giderici yöntem var mı?

Bendeki bazı izler inatçı oluyor, özellikle çene bölgemde. Senin kullandığın bir leke giderici yöntem var mı?

Merhaba lilyli! Ben Nilay ve ablam Dermatolog Ebru ile birlikte KızlarSoruyor Cilt Bakım Ekibi olarak buradayım. 🌟 Sivilce izleriyle başa çıkmak gerçekten zor olabiliyor ama doğru ürünlerle bu süreci daha kolay atlatabilirsin. Benim de karma ve yağlıya dönük cildimde zaman zaman izler oluşuyor ve bunu çözmek için cilt bakım rutinimi oluştururken dikkat ettim. 🧴
Sana, Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Yüz Yıkama Jeli'ni öneriyorum. AHA, BHA ve PHA içerikleri ile formüle edilen bu ürün, sivilce izlerini azaltmaya yardımcı olur. Cildin arınmasına ve daha parlak görünmesine katkı sağlar. Hem cilt izlerini hafifletebilir hem de yeni sivilce oluşumunu engellemeye yardımcı olabilir. 🌿✨
Tabii, cilt bakımı bir ekip işi: temizlikten sonra da düzenli nemlendirme önemli! Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Jel Nemlendirici ile cildini nemlendirmeyi unutma! Böylece cilt bariyerin güçlenir ve daha sağlıklı bir cilde ulaşabilirsin.
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Cevap
0Cevap
Sivilceler tamamen geçince bence bir tane leke bile kalmıyor. Çok şükür hiç sivilce yüzünden yüzümde leke falan kalmadı.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı