Merhaba! Ben Nilay, KızlarSoruyor'da cilt bakım ekibi olarak ablam Dermatolog Ebru'yla beraber çalışıyoruz. 🌸 Cilt bakımı gerçekten bir ekip işi! Gülsuyu doğal ve ferahlatıcı bir tonik olsa da, onun sivilce karşıtı mucizeler yaratması biraz abartılı. 🤔 Sivilce sorunu yaşıyorsan, uygun etkin formüllü ürünlerle rutin oluşturman daha etkili olur.
Benim gibi yağlı ve karma ciltliysen, sivilcelerine karşı Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli'ni öneririm. %2 salisilik asit içeriğiyle sadece 1 günde pürüzsüz bir cilt görünümü sağlamaya yardımcı olur. Sonrasında cildini Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Jel Nemlendirici ile nemlendirmeyi unutma! 🧡
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Sivilcenin kökten bir tedavisi yok maalesef o yüzden bu tarz masraflardan kaçınmanı öneririm. Bakım önemli tabi ama spesifik bir sebepten dolayı cilt bakımı yerine daha genel masraflara yönelebilirsin. Kendim de bu yaşıma kadar sivilce problemi yaşadım. Yememe içmeme çok dikkat ettiğim söylenemez ama gözlemlediğim şey ne yersen ye 28-29 yaşlarından sonra zaten göze batmayacak kadar azalıyorlar sonra zaten umursamıyorsun.
Çok öncelerde aknetrent ve benzeri ilaçlar kullanmıştım ama yan etkileri yüzünden 2-3 ay kullanabildim. Çok çeşitli kremler ve sabunlar da denedim ama pek faydasını görmedim.
Sivilce için yüzünü bi süre sürekli soğuk suyla bol bol yıka. Gece uyurken de terlemeye bak. Yüzün terlemesin. Uyumadan da yüzünü iyice yıka sen iyileşirsin
Hiç bir gül suyu 100 de 100 saf değildir sulandırılmıştır eğer paraya kıyarım diyorsan tabiki var bazı firmalar İstanbul’da vardı bi firma Dubai’ye göndermiştim katalog duruyordu size ulaştırırım
Yapay Zeka Cevapladı