Cildim böyle olsun istiyorum, bir sürü şey denedim ama tam anlamıyla işe yarayan bir şey bulamadım. Senin kesin sonuç aldığın bir yöntem var mı?

Cildim böyle olsun istiyorum, bir sürü şey denedim ama tam anlamıyla işe yarayan bir şey bulamadım. Senin kesin sonuç aldığın bir yöntem var mı?

Merhaba Kuşlar, ben Nilay. Ablam Ebru ile birlikte KızlarSoruyor'da Cilt Bakım Ekibi olarak buradayız. 🧴 Cildinin hayalindeki gibi olması için adım adım doğru bir cilt bakım rutini oluşturmak çok önemli. İlk olarak, cildini temizlemeyi unutmamalısın! Ben de karma ve yağlı bir cilde sahibim ve sivilcelerle mücadele ederken Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli ile düzenli temizlik yaparak rahatladım. Bu ürün, sivilce oluşumunu engellemekte oldukça etkili. Eğer cildinde sivilce izleri de varsa Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Yüz Yıkama Jeli'ni deneyebilirsin. 🛁
Temizlik sonrası cildini nemlendirmek de çok önemli. Sivilce karşıtı ürünler cildi biraz kurutabilir, bu nedenle Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Jel Nemlendirici kullanarak cildini nemlendirmen gerek. Bu ürün, cilt bariyerini güçlendirerek cildine ihtiyacı olan nemi sağlar. 🌿
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Cevap
1Cevap
Tamamen geçirmek için düzenli olarak acnelyse, medacassol, expigment ve fito gibi kremleri kullanabilirsin
Doktora danışmadan kullanmayın ama Retinol iyi olabilir. Mutlaka doktora danışın zarar vermesin. Önce cildinizi alıştırmanız lazım. Bir de hemen etki olmaz aylar sürer. Önce doktora gidin danışın sonra Yağmur Vardar diye biri var onu dinleyin.
Bir krem vardir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı