Hayır, kendini seven vücudunu seven herkes bakımlı olmalıdır, çünkü hem günlük hayatta daha motive olmak için hem de güzel ve ferah hissetmek için bakıma ihtiyaç vardır. Cildimizde biriken pastan, kirden ve tozdan arınmanın, daha dinç ve sağlıklı hissetmenin temeli kişisel bakımdan geçer. Bunun için çok lukse kaçanlar vardır evet, fakat vücudunu seven her birey, günde bir limon ve biraz su ile bile bakımını yapabilir. Kendine ve vücuduna para harcayan kimse kaybetmez, kendine yatırım yapmış olur, daha özgüvenli, mutlu ve temiz hisseder, bunun tadı pahabiçilemezdir
Kafası maddi manevi rahat insanlar kendilerine daha çok zaman ve vakit ayırırlar.. Bence Diyelim ki kafasında bin tane sorun olan, maddi manevi sıkıntılar yaşıyan birinin psikolojik olarak oturupta kendine zaman ayırıp cilt bakımı yapabileceğini sanmıyorum.. Aslında olay zenginlik veya fakirlik ile alakalı değil.. Bir insanın kafasının rahat olup olmadığı ile alakalı bir durum..
yarı evet yarı hayır! evet kısmına gelecek olursan kaliteli Güzellik merkezlerine gitme ihtimalleri yüksek. hayır olan kısma gelecek olursam kendi cilt bakımınızı kendin imkanlarınız çerçevesinde alabilirsiniz. ama maalesef bakım ürünleri pahalı olmuş. yolun sonunda maddi imkanlar iyi olmalı.
şekil şukul tabirini bir ben kullanıyorum sanıyordum :D hatta kendim mi icat ettim yoksa bir yerden mi duydum diyordum. çok ilginç geldi başkasından duymak xD yani bugün bırak güzelliği yaşamak bile zenginlik yani :D zamlara baksana ne halde
zengin de yapar orta halli insan da yapar. ama kullanılan ürünler değişir tabii:D malum dolar fırladı iyice. makyaj ve kişisel bakım ürünleri de bundan nasibini aldı. durumu iyi olmayanlar muhtemelen doğal yollarla bakım yapıyordur
sadece yumurta sürerek bile bakım yapılabilir pahalı kremlere gerek yok
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
evini banyosunu beğenmeyen insan neden herkese paylaşsın. insanlarda acımasız ağızları torba değil ki büzesin. konuya geliyim bence erkek kadın herkes bakım yapmalı.