Stres yapınca sivilceleriniz artıyor mu?

Stres kaynaklı birçok sivilce çıkabilir hatta vücuda yayılabilir, çünkü sadece psikolojimiz değil bedenimiz de stresten etkilenir. Stres kaynaklı sivilcelere en etkili çözümün buhar banyosu olduğunu düşünüyorum; bir miktar suyun içerisine yeşil limon ve birkaç defne yaprağı ekledikten sonra, yüzü bu karışıma tutarak 15 dk kadar buhar banyosu yaptıktan sonra nemlendiriyoruz, cildimiz ferahlar. Haftada iki kez tekrarlamak gerekir ve mümkün olduğunca açık havada dolaşmaya, nefes almaya ve stresten uzak duracak şekilde hobiler edinmeye özen göstermeliyiz
Merhaba.
Bunun doğruluk payı öyle gerçek ki. Stresli olduğum zaman yüzüm gerçekten tanınmayacak hale geliyor. Sivilceler, renk eşitsizliği, akne izleri vs vs bir çok cilt sorunu oluşuyor ve cildi çok bozuyor. Bence cildin rn büyük düşmanı stres uzak durmamız gerekiyor.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Ay evet. Stresli olduğum zamanlarda sivilcelerim fazla çıkıyor.
Stres yapinca cok fazla acıkıyorum ama sivilcem çıkmaz
Evet baya bir artıyor
Tek tük bi kaç tane oluyor
Uçuk çıkıyor ben de sivilce olmuyor
Yok arsız mıyım anlamadım çıkmaz sivilce
Sıkıntıyı steri bıraktım zaten hayatım bombok olan hiçbirşeye şaşırmıyorum artık
benim hiç sivilcem çıkmazdı bu aralar stres kaynaklı şakaklarımda sivilceler çıkmaya başladı
Sitresten artmaz ama başka şeyden sivilce çıkar diye biliyorum
Stres her sıkıntının başı maalesef
genelde vücut kitlem artıyor kilo alıyorum
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş