Cilt Bakım Cilt sorunlarınız için bioderma ürünlerini kullandınız mı? serimiyy Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Ben sanırım onca yüz yıkama jelleri denemene rağmen ilk kez sivilce yapmayan bir ürünle karşılaştım, siz bu markanın ürünlerini denediniz mi hiç? Cilt sorunlarınız için bioderma ürünlerini kullandınız mı? Cevapla Cilt Soruları Marka Soruları Sivilce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
KimBuRuj Takip Et FenomenBilge Yaş: 30 +1 yıl ayyyy kullanmaz olur muyum. Kesinlikle piyasanın en iyisi çok ama çok beğendim. Herkese de tavsiye ederim. Alın aldırın o derecede :) 1 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 ay Kullanmadım bioderma ürünlerini yani cilt sorunum olmadığı için hiç ihtiyaç duymadım. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ayyyy kullanmaz olur muyum. Kesinlikle piyasanın en iyisi çok ama çok beğendim. Herkese de tavsiye ederim. Alın aldırın o derecede :)
Kullanmadım bioderma ürünlerini yani cilt sorunum olmadığı için hiç ihtiyaç duymadım.
Kullandım...