Hayır dönemsel yani regl veya sınav dönemleri hariç cildimde azmış sivilce çıkmaz ya da iltihaplı artık her ne deniyorsa. Yüzümde kimyasal kullanmıyorum ilaç ya da maske yardımıyla kurutup izi yok etmeye çalışırım. Bir de bazı sivilceler birkaç gün kadar duruyor ciltte zaten onlara da ellememeyi tercih ediyorum. Çünkü oynamam ve sıkmam daha çok dağılmasına sebep olabilir
Evet benim de cilt yapım oldukça buna müsait özellikle lazer epilasyon yaptırmaya başladım ondan sonra suratımda sivilce oluşumu neredeyse yarıdan fazla arttı diyebilirim ben bunun önüne geçemiyorum şu anda çünkü hala epilasyon yaptırmaya devam ediyorum kremlerle ya da başka herhangi destek verici kimyasallar ile şu anda birazcık olsun kontrol altına almaya çalışıyorum ama Bioderma markasının çıkarttı kremler kesinlikle çok güzeldir şüphem yok. #reda
Çok şükür değil. Önceden sağlıksız beslendiğim için yani sürekli çok yağlı yiyecekler tükettiğim için sürekli yüzümde sivilce falan çıkıyordu hatta normal bir sivilce bile değil bu benim yara şeklide çıkıyordu. Sonra yüzüme uygun ürünler kullanmaya başladım ve kendiliğinden geçti tamamen çok şükür artık akneye meyilli bir cildim falan yok.
Ecet yaa öyle cok sivilce vardı ki biraz cips ya da cekirdek yesem anında hastaneye gittimm cildiye ye 10 ay hap kullandım 3 4 paket cips yesem de cıkmıyor artık ama hap kullanırken bsya Bi sabır gerekli durduk yere dudağın kanıyor tv izlerken ağlıyorsunn ben arka sokaklar izlerken hüsnü korana oldu diye ağlamıştımm kardeşimin düğünü oldu bbitti eniştem yanlışlıkla onun adıyla bana seslendi diye ağlamıştımm😪😅😅 önce sivilce Bi kuduruyor çoğalıyor hametan mucize kremi güneşe cıkarken tülbent le yüzümü sarardım ya da maske ile böyle geldi geçti şükür bitti
Ozaman 59 60 dım hatırlamıyorum ki aknetrent diye Bi ilaçtı ya 20 ya da 30 olması laızm sürekli su içiyordum hatta ben az bile içiyormuşum sabah bi uyanıyodum burnum kanıyor
Benim suratimda sivilce olmayan yer yoktu alnim yanaklarim birileri ile kafa kafaya tokusurken patlardi insanlara karşı utanirdim ayna karsisinda sıkarken aynaya firlardi ben 3-4 sene once bi kiz arkadasimin tavsiyesi ile ilac kullandim cok sukur simdi herkes bana baby face diyor abla
En İyi Cevap