Tıkanan gözeneklerime karşı harika bir çözüm buldum. Bioderma derinlemesine bir temizleme için kolları sıvamış. Bende gördüm ve hemen denemek istedim. Sonuç mükemmel. Sizin rutininiz nedir?
Akne ve sivilce karşıtı cilt bakım rutininiz nedir?
Genelde nemlendirmeye oldukça dikkat ediyorum Çünkü gerçekten inanılmaz soğuk bir yerde yaşıyor ve 19 yaşındayım yani hormonal olarak daha biraz fazla salgılanıyor galiba Bu yüzden sivilce oluşumunu fazlasıyla böyle alt yapısı müsait bir cilt tipim var bakım seti aldım her gün onu düzenli olarak uyguluyorum başka yaptığım herhangi artıran bir şey yok şu anlık zaten yapmaya geneldeki zamanım da yok çünkü yarım saatte yapılan bir cilt bakımı ile özenerek yapılan 2 saat süren bir cilt bakımı bir değil. #reda
Akne problemi yaşamıyorum ama hormonsal ya da regl dönemlerinde çıkan sivilceler için kil maskesi uygularım genellikle. Kil maskesi ve özellikle beyaz kil sivilceleri aşırı derecede hızlı kurutuyor. Eğer üşenirsem Fucidin krem kullanırım bu krem de daha çabuk soyuyor cildimi ve sivilce kayboluyor resmen bir ara boynumda azan sivilceler için de FİTO krem kullanmışım şu an su kadar berrak diyebilirim :)