Merhaba arkadaşlar. 14 Şubat'ı kankamla ikimiz de yalnız geçireceğiz. O yüzden düşündük ve birbirimize hediye almaya karar verdik. En azından hediyesiz kalmayız.
Arkadaşım kız. Ama gerçekten ne alsam bilmiyorum. Şöyle orijinal bir fikir verseniz nasıl olur?
Bütçem kısıtlı, en fazla 40 TL kullanabilirim bu arada. Öğrenciyiz malum.
Hediye al ama bu gittiğin yol yol değil benden söylemesi evde yalnız kalınca zina gibi bir günaha kesinikle bulaşmayın şüphesiz zina en büyük dördüncü günahlardandır arkadaşına bir saat alıp saatın sağına soluna kalp içinde kendi adını ve kzın adını yazdırabilirsin mesele ama kızdan en yakın zamanda ayrılmaya ve bir daha yasak aşklarda bulunmamaya çalış 17:32 - Zinaya da yaklaşmayın, çünkü o pek çirkindir ve kötü bir yoldur. 24:3 - Zina eden erkek, zina eden veya müşrik olan bir kadından başkası ile evlenemez; zina eden bir kadınla da ancak zina eden veya müşrik olan erkek evlenebilir. Bu, müminlere haram kılınmıştır.
D&R da kalpli çok güzel kutular var. al onlardan bir tane. içine de kokulu güzel bir kağıda arkadaşının ne kadar değerli olduğuna dair güzel şeyler yaz. ve beraber bir fotografınızı çerçevelettirip içine koy. bir kenara da şekerleme falan koy. jelibon, bonibon. kızlar şekerleme sever. kutuyu da fiyonkla. güzel bir şekilde sun. 40 tl'ye bunu yapabilirsin
Ya ben duygularımı belli etmekte çok sıkıntı yaşıyorum. O kağıda güzel sözcükleri yazarken kesin batırırım falan. Konuyu başka yere çekmeye çalışırım yanlışlıkla. Neden biliyorum ama hep öyle oluyor. Ama fikri çok beğendim teşekkür ederim. Aklımda bulunsun yine de. :)
Bence komik bir hediye olsun. YouTube'da Zena diye bir kanal var. Onun arkadaşına yaptığı gibi bir hediye hazırlayabilirsin. Tabii onun kadar kötü şeyler koyma :'D Bütçe olarak da çok pahalı şeyler değil. Bir kutu edin. İçine arkadaşın oje kullanıyorsa en sevdiği renk bir ojeyi koy. Küçük bir not defteri, şeker, toka, kitap ayracı, renkli kalemler, komik yazılar, kolye ya da bileklik vs. küçük hediyeler koy. Hem çok sevimli hem eğlenceli olsun
Ponçik bir arkadaş ise, Peluş Oyuncak al sarıldıkça seni hatırlasın. Sürekli Derskolik ise canının sıkılmaması için Kafası sallanan, Kedi & Köpek vesaire Biblolardan öneririm. Müziğe Karşı İlgisi varsa Sanatçıdan bir Albüm hediye edersin bu en büyük hediye olur. Erkeksi yapısı varsa ona bir tesbih al artık en diyeyim :D
Fotodaki senden eğer giderin de var niye 18 yıldır tek giriyosun almadim ama gerçi ben de 18 yıldır tek giriyosun. Benim beğendiğim (orospo olmayan normal birileri) beni beğenmiyor beni beğenen de beni acmiyo. Dert aynı belki de
Gönlüne göre olması önemli sırf sevgilim var diyebilmek için değil, cidden ruh ikizi olup aynı düşüncelere sahip olmak önemli. Mesela benimle olacak kişi içki sigara kesinlikle kullanamayacak. Hayvanlari sevecek veterinerliğe hatırlanıyorum zaten. Yeri gelirse bu vatana canını düşünmeden vermeye hazır olacak. Açık giyinmeyecek mini elbise dır, etekdir vs gitmeyecek. Ama bunlarin hepsini bir arada barındıran birisine rastlayamadım daha ne yazık ki :)
En İyi Cevaplar