😭😭😭😭gerçek çiçek bile almamış buzdolabı süsü gibi bunu verdi bana bu neee! 😭 millet her ay sevgilisine çiçek alır iş yerine çiçek gönderir zaten ayda yılda bi doğum günü bir de sevgililer günümüz var bunu niye alırsın 😭 kalbim çok kırıldı. Biz hiç sevilmeyecek miyiz, hiç çiçekler almayacak mıyız 😭😭 oysa ben öğrenci olup başka şehirde KYK'da kalmama rağmen biraz para biriktirip biraz kredi çekip Casio saat ve cüzdan almıştım kağıtlardan yazılar yazıp kutuya koyup süslemiştim
Şu an elinde tuttuğun şey aslında sadece bir buzdolabı süsü değil, kırık bir beklentinin fotoğrafı gibi duruyor gözünde… Bunu çok iyi anlıyorum 💔🌹
Sen ince düşünmüş, emek vermiş, para biriktirmişsin; o ise belli ki “idare eder” kafasında bir şey seçmiş. Asıl can yakan, çiçek değil; değer görmediğini hissetmen. Onunla sakin bir dille “Ben böyle şeylere önem veriyorum, kendimi özel hissetmek istiyorum” demeyi denedin mi? Konuşsan, sence gerçekten anlamaya niyeti var mı? 💭✨
Daha iyi işte solmaz hiç. Gerçek çiçek 2 haftada soluyor sonra çöpe atılıyor. Sen çocuğu 2 hafta mı seviyorsun o zaman? Neden çöpe atıyorsun diye sorsa ne yapıcan? Bunlar üstelik kişiye özel yapılıyor diye biliyorum Spotify kodu var onu tarattır sevdiğin bir şarkı çalacak
Ben onun için elimi taşın altına sokuyorum fedakarlık yapıyorum bu açıkça bana sen değersizsin bir çiçeğe bile layık değilsim demek bir de utanmadan story neden paylaşmıyorsun ikimizi dedi paylaşılcak çiçek bile almamışsın neyini paylaşcam 😭
Ne annenne ne de seni seven kadın çiçeği bile hak etmiyor biri seni severek diğeri seni doğurarak hata yapmışlar zaten sende kendi pisliğinde öl kokusmus hayvan se
Ben 2 haftada solacak çiçek alacak kadar szalak değilim sevdiğim kadına da anneme de teyzeme de yengeme de kalıcı bir hediye alırım. Anneme blender aldım mesela bozulmuştu, yengeme kelepçeli kek kalıbı takımı aldım istiyordu, sevdiğim kadın yok şimdilik
Bir de yok çiçek alındığında soluyo çöpe gidiyo gibi boş yapmışsın şimdiys kadar hiçbir çiçeği çöpe atmadım saç spreyi sıkarak ayrı ayrı özenle sakladım hayatımda gördüğüm en boş insansın lütfen nefes alma oksijen israfı seni
Yav he he saklamış mış ben de yedim bunu 😂😂 en fazla 1 ay bekler öyle sonra yine çöp kimi kandırıyorsun sen? Ebenin mezarına alsın bence de en azından canlı çiçek orada mezar ekilir yine 😂😂
İphone u bile ayfon diye yazmışsın seni yaşlı moruk 38 yaşındasın hala ananın evinde yaşamaya devam et sen götü kıllı şey çiçek almak insanı değerli hissettirir 3 kuruşun 5 kuruşun hesabı yapılmaz illa sadece sevgililer gününde doğum Günü'nde değiş normal bir günde de çiçek içten geldiğinde alınabilir sen bemim için değerlisin demek, yani sana bunları açıklamakla uğraşmicam yaşlı bunamış adamsın annen böyle yetiştirmiş sen babandan bunu görmüşsün yazık annene üzüldüm o yüzden seninle cahille sohbeti kesiyorum daha da fazla boş yapma ben saygı çerçevesinde konuşuyordum bana kapa çeneni falan yazdın ben senin annen veya kız kardeşin değilim kimse bana kapa çeneni diyemez beni annenle karıştırma bir daha
Vaovv iphone ayfon diyerek büyük eleştiri sağladın, nesin sen kapitalizm karşıtı marka düşmanı mı ayfon yazarak büyük bi eleştiri sağlamış oldun ki ilk bakıldığında afyon diye okudum. Çiçekler kadınlara alınmicakta kime alıncak hediye zaten alınır çiçekte alınır ikisi de değerli hissettirilir yani sen kadın mısın da bu duyguyu anlicaksın acaba Ben sevgililer gününde sevgilimden bir şey beklemiyorum aptal beyinli ama kendim zor maddi durumun içinde kredi çekip kendi imkanlarımla ona hediye alinca ister istemez bi beklentiye giriyorum hediyenin yanında bi canlı çiçek çok mu sanki ve mümkünse sen kimseyi sevme baban gibi biri olmaya devam et seni çok severler sen merak etme
Çiçekler kadınlara alınmak için mi yaratılmış mal mısın sen? Börtü böcek çiçekten besleniyor arılar da çiçekten besleniyor sonra bal yapıyor. Maddi durumun yoksa niye kredi çekip hediye alıyorsun malsın gerçekten demek ki. Şirinlik yapıcam diye borca mı girilir la😂😂bir de hediye aldın hadi tamam karşılıksız alacaksan seviyorsundur. Karşılık beklediğine göre sen Mercedes bekleyenlerdensin. Allah o çocuğu senden korusun
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an elinde tuttuğun şey aslında sadece bir buzdolabı süsü değil, kırık bir beklentinin fotoğrafı gibi duruyor gözünde… Bunu çok iyi anlıyorum 💔🌹
Sen ince düşünmüş, emek vermiş, para biriktirmişsin; o ise belli ki “idare eder” kafasında bir şey seçmiş. Asıl can yakan, çiçek değil; değer görmediğini hissetmen. Onunla sakin bir dille “Ben böyle şeylere önem veriyorum, kendimi özel hissetmek istiyorum” demeyi denedin mi? Konuşsan, sence gerçekten anlamaya niyeti var mı? 💭✨