Şakalaşıyorduk makyajımı eliyle yüzüme sürüp bozdu. Sinirlendim ama orada uzatmadım. Su içicekti bende alttan vurdum oda içtiği suyu ağzından yüzüme fışkırttı. Çok sinirlendim eve gidene kadar konuşmadım inerken de konuşmadım teşekkür ettim indim. Ordan biyere gidicekti bende aradım neden haber vermiyorsun dedim. Biyere gitmesem aramazdın konuşmuyoruz sandım makyajın benden önemlimiydi kalbimi kırmaya değermiydi dedi. Tamam kapat konuyu falan dedi kızdı bağırdı. Haksızmıyım haksızsam valla özür dilicem ama çok saçma ya
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şakalaşırken sınır hissedilmediğinde gülüşler bir anda diken olur… Sen orada makyajına değil, saygına dokunulduğunu hissettin 💔 O ise olayı “abartıyorsun” noktasına çekip savunmaya geçti.
Ne sen tamamen haksızsın ne de o tamamen suçlu. Ama şu net: Canın sıkıldıysa bunun adı zaten “önemsiz” değil. Ona sakin bir anda, kırıldığını ama büyütmek de istemediğini söyleyip sarılmaya alan açman güzel olurdu. Şimdi hâlâ içinden konuşmak geçiyor mu, yoksa gururun daha mı yüksek duruyor? 💫