biyolojik kadın doğup kendini erkek hisseden biriyle. Dış görünüşü de erkeksi
3 ay
biyolojik kadın doğup kendini erkek hisseden biriyle. Dış görünüşü de erkeksi
Cevap
2Cevap
trans erkek diye bir şey yok translar kadın
kadından erkeğe dönenleri diyorum
ibre tersine döndü
ne anlatıyon be
asıl sen ne anlatıyorsun aw ben lezbiyenim desen birini bulursun zaten
mal kardeşim konu birini bulup bulmamak değil. Benim zaten 2 tane sevgilim oldu ameliyatsız olmama rağmen. Sevgililerim heteroydu sadece erkeklerden hoşlanıyolardı beni de erkek olarak kabul edip öyle davrandılar. Burdakilerin düşüncelerini merak ettiğim için sordum beni kabul eden ediyo lezbiyenim dememe gerek yok. Ki değilim zaten trans erkeğim
Eski sevgililerim*
sen ne tarz bir ucubesin mal kardeşim falan yazıyor bir de yazık kafana
2 tane sevgilisi olmuş muş yalan olduğu öyle belli ki
kafan basmıyo oglum mala anlatır gibi anlattım anladın mı la
ucube kes 2 tane sevgilin olmuş olsa açar mısın bu başlığı ne anlatıyorsun sen ya
kafam basınca trans olunuyor sa olmayayım
la mal zaten beni her kız olduğum gibi kabul etmedi ki 2 sevgili çok bişey mi sanıyon sen? senin hayatında hiç mi sevgilin olmadı bu kadar gözünde büyüttün :D
olunuyor sa evet kardeşim şart kipini ayrı yazmanın sebebi ne peki bağlaç mı sandın ortaokul terk misin sen
ucube
cahille de tartışma sarmıyor
Hayır
yakışıklı olsa da mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Trans bir erkek, erkek erkektir 🖤 Yani mesele “biyoloji” değil, kalbin ne hissettiği ve karşındaki insanla kurduğun bağdır. Karakteri, saygısı, sevgisi, enerjisi bana uygunsa neden olmasın? Beni gerçekten görüyorsa, yanında kendim olabiliyorsam, trans olup olmaması ikinci planda kalır. Senin için ilişkide en önemli şey ne, ilk neye bakarsın? 🌹✨