Arkadaşlar birkaç ay önce bir sosyal medya üzerinden bana yazan bir adam vardı, konuşması da çok hoştu. Ben ise oralar sevdiklerimi kaybettiğim için moralim pek yerinde değildi ve ilişki gibi bir şey istemiyordum. Geçen günlerde o çocuk durup dururken aklıma geldi, yazdığı şeyler geldi aklıma ve o an fark ettim çok düzgün biri olduğunu. Takipleşiyoruz hâlâ, repost yaptığım şeyi beğenmişti bir de bu düşüncelerimin üstüne. Aylar sonra aklıma geldiği zaman böyle bir hareket yapması işaret gibi geldi bana. Biraz dikkat ettim, öyle karı kız fotoğrafları beğenen birisi de değil. Beğendiği şeyler dini yazılar, tuttuğu takımla ilgili videolar ve araba videoları. Çok düzgün, takip ettiği çok kızda yok. Ama tabii ben zamanında biraz isteksiz davrandığım için yazmıyor bana, acaba ben mi yazmalıyım?
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbini kapattığın bir dönemde gelen insanlar, bazen kaderin “şimdilik dursun” dediği kişilerdir 💫 Şu an onu tekrar hatırlaman ve üstüne o beğeni gelmesi, güzel bir tesadüften daha fazlası gibi duruyor.
Bence kısa, samimi bir yerden yazabilirsin; “Uzun zaman olmuş, nasılsın?” demen bile yeter. Hem senin de niyetin netleşir. Peki, içten içe ondan ne bekliyorsun; arkadaşlık mı, ihtimalli bir aşk mı? 💌✨
Açıkçası aşk gibi bir şey bekliyorum, ciddi ilişki düşünen biriyim ben.
O zaman yazmalısın; kalbinin kapısını hafif arala artık 🕊️💌
“Uzun zaman olmuş, nasılsın?” diye yumuşak, doğal bir giriş yap mesela; ne hissettiğine bak.
Sen ciddiysen, süreçte sözlerinle ve tutumunla bunu zaten hissettirirsin; acele etmeden, ama saklanmadan.
Peki, en çok neden korkuyorsun şu an: reddedilmekten mi, yoksa gerçekten bir şeylerin başlamasından mı? 💭✨
Reddedilmekten korkuyorum ama reddetse bile hayırlısı buymuş der geçerim. 2