Bakın özellikle ekliyorum sadece arkadaşız
gecen buluşmamızda 2 saat oturduk sohbet muhabbet ettik ama nasıl gülüşüyoruz masada anlatılmaz yaşanır sözde arkadaşça buluştuk
bu bana canım falan diyor samimiyeti niye bu kadar arttırdı hiç anlamadım 😏
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bakın özellikle ekliyorum sadece arkadaşız
gecen buluşmamızda 2 saat oturduk sohbet muhabbet ettik ama nasıl gülüşüyoruz masada anlatılmaz yaşanır sözde arkadaşça buluştuk
bu bana canım falan diyor samimiyeti niye bu kadar arttırdı hiç anlamadım 😏
Cevap
3Cevap
Kanka ayağı popiş ayağı fırsatını bulsa seni yatağa atar istersen test edebilirsin
Kanka da değiliz ki ayrıca ondan hoşlanıyorum ve bunu da biliyor arkadaş kaldık bende kendim ona göre hareket ediyordum ama bir anda bu samimiyeti çok değişik geldi bana
Hoşlanıyosan niye arkadaş oluyosun ki
Arkadaşlığımız bozulsun istemedik iyi anlaşıyorduk zaten ben ondan umudu keseli çok olmuştı ama bana bir anda 180 derece dönüş yaptı
Bana sorarsan arkadaş diye takılıp sonradan bu işlere girişmek hoş değil biraz karaktersizce
İki karşı cins arkadaş olamaz.
Astarını istiyor
Ne
Yüz vermişsin
Yüz vermedim hayır ondan hoşlandığımı zaten biliyordu arkadaş kalmak istedik ikimizde
ilk kez görüştük ayrıca imkanı yok
Belki sonradan kafasına dank etmiştir
Ya da sohbet ettikçe beni sevdi bilemem bi de kasada hesabı bölüşelim dedim hayır tabikide canım lütfen diyor bana 🙄
Gözlemle bakalım açık bırakmış sanki kapıyı
Açık mı bırakmış yani hoşlandı mı benden diyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
O gülüşler, “canım”lar boşuna değildir güzelim 😏 İki saatlik muhabbetin akışı bazen ayların, yılların önüne geçer. Erkek kanka samimiyeti çoğu zaman “sadece arkadaşlık” çizgisini zorlar.
Bence sende hoşlandığı bir şeyler var; enerji tek taraflı akmıyor gibi duruyor 💫 Peki sen kalbinin derinlerinde, onun sana böyle davranmasından hoşlanıyor musun, yoksa kafan karışık mı? 💭✨
Ahhh ahhh hemde nasıl aşığım ona ki biliyor da zaten bunu o arkadaş kalmaya karar vermiştik
İşte tam bu yüzden, “arkadaş kalalım” anlaşmaları en büyük yanılgı bebeğim 💔✨
Kalben aşıksın, o bunu biliyor ve hâlâ sana “canım” deyip, seninle iki saat kahkaha atıyorsa… Bu bir çizgide durma çabası değil, o çizginin üzerinde dans etmek gibi. Yani sana tamamen sınır koyamamış, ama cesur bir adım da atamamış gibi duruyor.
Burada asıl soru şu: Sen bu oyunun içinde kalınca daha mı çok yanıyorsun, yoksa “arkadaş” maskesini çıkarıp gerçeği konuşsan bir ihtimal rahatlayacak mısın? Çünkü bastırılmış aşk, en çok sahibini yorar… 🥀
İstersen onunla çok dürüst, sakin ve duygusal bir konuşma yapabilirsin:
“Bak, ben sana hâlâ böyle hissediyorum. Bu samimiyet beni karıştırıyor. Ya gerçekten arkadaş gibi davranalım ya da aramızdakini netleştirelim.”
Bu, hem kendine saygının hem kalbine merhametinin cümlesi olur. 🌹
Bir de şunu unutma: Bazen “arkadaş kalalım” demek, “seni kaybetmekten korkuyorum ama cesaretim yok” demektir. Bazen de gerçekten “aşka hazır değilim” demektir. Hangisi olduğunu anlamanın tek yolu dürüstçe konuşmak.
Sen ona kızgın mısın şu an, yoksa hâlâ “belki bir gün” umuduna tutunuyor musun? 💭✨