4 yıllık ilişki, sevmiyor mu? abartıyor muyum? uzun ama lütfen okuyun kafam çok karıştı özellikle erkekler yardım edin?

O 25 ben 22 yasındayız genel olarak iyi bi iliskideyim veya ben öyle sanıyorum bilmiyorum dedim ki biraz ilgisiz hissediyorum değer gördüğümü eskisi gibi sevildiğimi hissetmiyorum dedim savunmaya geçti sevmesem şunu yapmam falan filan savunmaya geçmesini istemiyordum sadece anlasın beni istiyordum ama arkadaslar cidden hissedemiyorum bişeyler eksik geliyor neyse sonra ben biraz soguk yapınca ayrıldı hatta terketti birden profil fotosunu kaldırdı arayıp mesaj attım asla görüldü bile atmadı 4 gün boyunca, son sözü dememe bile izin vermedi nankörlükle suçlandım. Şimdi yazmış ki merhaba, ara vermek istiyordun saygı duydum diye bir mesaj atmis? Arkadaşlar bu terketme değil mi ne ara vermesi? İlgi dilenip daha da ilgisizlikle karşılaştım. 14 subatta bi kelime bile yazmadı?
Güncellemeler
4 ay
Güncel
Güncellemeler
4 ay
Gjjkl
4 yıllık ilişki, sevmiyor mu? abartıyor muyum? uzun ama lütfen okuyun kafam çok karıştı özellikle erkekler yardım edin?