Facebook hesabı açsam mi? Siz Facebook kullanıyor musunuz?

Yıllar önce pandemiden önce sosyal medya hesaplarimin tümünü kapatmıştım. Uzun süreli ilişkim olmuştu ondan ayrılır ayrılmaz Instagram açtım. orada birşeyler paylaştım kendime dair şeyler. Gittiğim yerler, hobilerim. Facebook açmadım. İhtiyaç da duymadim ama mobil oyunlarda Facebook takip edersen ödül veriliyor. Birşeyler mişeyler. Birde Facebook kullanmıyorum sadece Instagram kullanıyorum modası başlamıştı bende bu modaya uydum. Instagram dışı bi hesabim yok. Ponteres likebilmem ne hesap var ama girmem. Facebook açmamı önerir misiniz? Keyifli vakit gecirilebilir mi? İlk kullandığım sosyal medya uygulamasiydi. En eski arkadaşlarını bulabilirsin diye kullanmıştım. Hesabı dondurup dururdum hep. Birde orada oyun oynardik pc'de. Şimdi mobil oyunlar revaçta. Bazen komik şeyler paylaşma ihtiyacı duyuyorum. İnstada paylasamiyorum. Çok sessiz benim Instagram'ım. Facebook kullansam kaliteli güzel şeyler paylaşırım diye düşünüyorum 🙂. önerir misiniz? Birde oradan baya sevgili edinmiştim 😆 kısmetim geri gelir mi 😅 yakışıklı çapkın sahalara geri dönsün mü? 🤔

Gel tavsiye ederiz güzelleşti değişti
Gel mağaradan çık açıl ortama sahalara geri dön
Gelme iyi değil. Bi sen eksik kal 😅
Eski. Topraksın boş ver farkın olsun kullanma orayı
Naparsan yap. Boynum kıldan ince 😅
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Facebook hesabı açsam mi? Siz Facebook kullanıyor musunuz?