14 Şubat 'ta engelleyen sevgili?

10 gündür konusmuyorduk 1 buçuk yıllık ilişkimiz vardı saygisizlikla anlasamamazliklar artmıştı sürekli konuşalım bir şeyleri düzeltelim dedim ama hep beni reddetti gerek yok dedi hiç sağlıklı iletişim kuramadik 14 Şubat sabahı yazdi yanıma geldi benim için çok değerli çok manevi bir hediye verdi çok mutlu olmuştum ama bir hediyeyle her şeyin düzeleceğini düşünmüyordum konuşmamız gerektiğini söyledim tamam dedi akşamına onu sevmediğimi 10 gündür onunla hiç konuşmadigimi üzüldüğünü kendisi gelmese hiç ona yazmayacağımı söyledi ama hep ben konuşmak istemiştim hep de reddedilmiştim en az da onun kadar üzülmüştüm tüm o saygisizliklarina rağmen görmemezlikten geldim yüzyüze konuşmamız gerektiğini söyledim düzelsin istedim gece bana uzun paragraflar atmış ve benden ayrılmış bende kendimi açıklayacak şekilde paragraflar attım ama engellemiş beni
Güncellemeler
3 ay
Yani o kendini açıklayacak şekilde uzun paragraflar atmış benim de hakkım değil mi kendimi açıklamak ne hissettigimi söylemek bir de göreceğimi bile bile attığım eski tiktoklari izlemiş ve bana bildirimleri geldi bilerek mi yapıyor ve pişman olur mu
14 Şubat 'ta engelleyen sevgili?