14 Şubat SEVGİLİLER GÜNÜYLE ALAKALI LÜTFEN MANTIKLI YORUMLAR YAPIN?

Kızlar size bir şey anlatacağım, kafam çok karışık. Ben erkek arkadaşımla 8 aydır beraberim. 27 Ocak ile 4 Şubat arası biraz aramız bozulmuştu ama küslük gibi değildi, ben onu sinirlendirmiştim. 4 Şubat’ta buluştuk konuştuk ve barıştık, o gün yanıma gelirken bir tane gül almıştı. Sevgililer Günü yaklaştığı için ben ona hediye hazırladım; markalı bir cüzdan aldım, içine bizim fotoğraflarımızı koydum ve üç fotoğrafın arkasına ayrı ayrı güzel yazılar yazdım. Bir de tesbih aldım çünkü sürekli tesbihleri kopuyordu, ucunda baş harflerimiz var. Kutusuna da “beni özlediğinde ve seni sinirlendirdiğimde sabır çekmen için” gibi tatlı bir şey yazdırdım. Sevgililer Günü buluştuğumuzda çok şık hazırlanmıştı, hatta ilk defa gömlek giydiğini gördüm. Bana karşı da çok nazik ve ilgiliydi. Beraber gezdik, sonra yemek için bana seçenekler sundu ve en sonunda ünlü bir adana kebapçıya gittik. Yemek boyunca da baya ilgilendi, hatta benim soğan yiyip yemediğime bakmış, ben yemezsem o da yemeyecekmiş. Yemekten sonra tatlı ikram ettiler, iki çay içtik. Daha sonra başka bir yere geçtik, self servis bir yerde çay içerken bir anda gidip kalpli pasta alıp sürpriz yaptı. Sonra da Fenerbahçe maçını izledik. Ben ona hediyelerimi verdiğimde çok beğendi, alnımdan öptü falan gerçekten mutlu oldu. Ama benim kafama takılan şey şu: O gün bana hediye almadı. Evet yemek ısmarladı, kalpli pasta aldı, genel olarak da çok nazik davrandı ama yine de içimde bir burukluk kaldı. Sevgililer Günü sonuçta özel bir gün ve ben bu kadar emek verince onun da küçük de olsa bir hediye almasını beklerdim. Sizce ben abartıyor muyum? Yemek ısmarlaması ve kalpli pasta alması hediye yerine geçer mi, yoksa haklı olarak kırılmış mıyım?
14 Şubat SEVGİLİLER GÜNÜYLE ALAKALI LÜTFEN MANTIKLI YORUMLAR YAPIN?