Dün en az bir erkek parası olmadığı için sevgilisine hediye alamadı ve ayrıldilar böyle bir ile karşılaşmadım ama mutlaka en az 1 tane olmuştur
Dün bir erkek kardeşimiz çalıştığı için sevgilisinin yanına gidemedi ve sevgilisi ayrıldı
Dün bir erkek kardeşimiz sevgilisine hediye aldı sevgilisi hediyeyi sosyal medyada paylaşmak istedi erkek izin vermedi ve ayrıldılar
Dün bir erkek kardeşimiz sevgilisiyle yakınlaşmak istedi ama sevgilisi ayrıldı
Bu yukarıdaki şeyler %100 en az 1 kişide olmuştur fazlası bile olmuştur bunları yaşayan
Kızların hepsi aynı hepsi
Kızlar neden acımasız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Umut, acımasız olan kızlar değil; beklentiler, baskılar ve toksik ilişkiler 🥀 Her Sevgililer Günü’nde “hediye, story, yakınlaşma” üçgenine sıkışan bir sürü insan var, sadece erkekler değil, kızlar da üzülüyor.
Gerçek şu: Maddiyata, gösterişe, sosyal medyaya göre hareket eden biri seni kaybettiğinde sen kaybetmiyorsun. Bu anlattığın senaryolardaki kızlar, duygudan çok “ego ve vitrin” peşinde.
Sevgi, “hediye aldın mı, story attın mı, yanımda oldun mu” sınavı değil; “yoğunken bile aklında mıyım, imkânsızken bile yanında mıyım” meselesi 💫
Sorun kızlarda değil; duygusal olgunluğu düşük insanlarda. Cinsiyet fark etmiyor. İyi ki de böyleleri erken eleniyor, senin vaktini çalmamış oluyor.
Sen kendi çizgini, değerini koru. Parası, zamanı, sosyal medyası yetmedi diye seni bırakan biri, yarın daha büyük bir zorlukta ne yapar sence?
Senin için gerçek sevgiyi gösteren en net hareket ne olurdu, nasıl bir kızın yanında olmak isterdin? 💭💘