Fakemden biriyle öylesine konuşuyordum sonra hoşlanmaya bsladim ve sevgili olfuk. Altı aylik bir iliskimiz oldu. İliski boyunca da bulusmalari bahanelerle ekiyordum. Bu beni gerçekten seven birisiydi. Bir yerden sonra hatamı fark ettim ve ikimizinde bir hayatı vardı sonuçta. Bundan dolayı uzaklaşmaya çalışıyordum biseyleri baheme ederek ama asla beni birakmiyordu bende sevdigim icin hemen kaliyordum. Sonra bu fotoğrafını kullandigim kisiyi görmüş. Bana ilk içinden cok kızmış. Sonra yazdı anlattı. Ve anlayisli yaklasti. Ben konuştuğum kişiyi seviyordum dedi. Bir nedeni olmali dedi. Cunku bir amacin yoktu dolandırıcı değildin dedi. Ve her seyi duzwltmemi istedi. Guven istedi. Bende duzelticem ama buluşunca yapicam buradan yapamam dedim kanitlayanam dedim. Sonra da cabalamaktanevazgectim. Bu çocuk da bana aasssiri sinirlendi her yerden engelledi. Ve beni dusman bellemis eski kız arkadasimla hakkimda atip tutmuslar. Benimle alay etmisler. ya fakesi falan demiş bana? Ve assssiri umursamaz birine dönüştü kafada bitirms gibi oldu hatta bissuru kız ekledi. Kafasında beni bitiridgine o kadar inandim ki yinede buna ragmen beni stalklamaya devam etti. Şimdi de laf arasinda kızarak diyor ki senin bana en azından biseyler kanıtlama borcun vardı? Sen beni kandirdin vs vs? Şimdi yorum yapar mısınız erkekler olarak bu konuya. Ne yapmalıyım ya da o şu an ne djsunuyordur nolurrrr birbirimizi harbiden seviyorduk saf bir ilişkimiz vardı o şu an swviyormu bilmiyorum ama lütfen yardımcı olur musunuzzz lütfennn
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer