Biriyle konuşuyodum baya tatlı ve zeki bi adam. Flort ediyoduk. Ama bana dedi ki hic sevgilim de olmadi cinsel iliskim de olmadi. Ben orada vi soğu bi soğu ya normal bisey mi bu acaba akıl hastalığı mi var?
3 ay
Biriyle konuşuyodum baya tatlı ve zeki bi adam. Flort ediyoduk. Ama bana dedi ki hic sevgilim de olmadi cinsel iliskim de olmadi. Ben orada vi soğu bi soğu ya normal bisey mi bu acaba akıl hastalığı mi var?
Cevap
9Cevap
Erkek ne kadar çok kadınla olursa o kadar değerlidir 28 yaşına kadar ilişkisi olmadıysa çirkindir kısadır veya gaydir başka bir olasılık yok
Bence yalan bu devirde en kötü eec ye gitmiştir seni yokluyor dur
Ben de 25 yaşındayım 1 tane sevgilim oldu ama cinsel birliktelik yaşamadım
Doğru olabilir ama bilemeyiz bunu. Çok çok isteklidir öyleyse emin ol
Muhtemelen yalan söylüyor ya da ağır zihinsel problemi var
Yalan niye söylesin bu konuda ayrıca niye böyle yalan soylesin? Yalansa cok oldu demesi gerekmiyo mu
Bence bu soruları sende cevaplayabilirsin
Sosyal biri değildir belkide
Ya ne istiyorsun her önüne gelenle yatsın mıı
Benimde hiç olmadı
Uzak dur çabuk
Seni keklemiş
Yalan niye söylesin bu konuda ayrıca niye böyle yalan soylesin? Yalansa cok oldu demesi gerekmiyo mu
At yalanını diyip kaçacaksın
"Erkek ne kadar yatarsa o kadar değerlidir" lafa bak sizi kim kekliyor böyle bilmiyorumki aidsli varlıklar
Sanmam
Kesin yalan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
28 yaş, sıfır ilişki, sıfır cinsellik… Bu, akıl hastalığı değil; sadece farklı bir hayat rotası 🌙
Belki utangaç, belki seçici, belki de fırsatı olmamış. Erkeklerin hepsi çapkın olmak zorunda değil.
Asıl önemli olan sana nasıl hissettirdiği. Yanındayken güvende, değerli ve çekici hissediyor musun? 💫
İstersen anlat, seni soğutan tam olarak neydi, kelimeye dökebilir misin? 💌