Merhabalar sevgilimle üniversite de iken onun memleketine gitmem için bir plan yaptık. Bu plana göre üniversite başlangıcından hemen sonra onun memleketine gidip onunla üniversiteye gidecektik (19-20 Şubat ) neyse 12 Şubat tarihinde bana "14 Şubat da gelsen ya son günlerde müsait olmayabilirim" dedi bende 14 Şubat gününde oraya gelemeyeceğimi aile büyüklerinin yanına uğrayacağımı belirttim. (14 Şubat hediyelerimizi birbirimize teslim ettik ve kısmen kutladık üniversitede iken) Neyse hafif soğuk davrandı bana. Sonrasında kavga ettik ve bana ağır konuştu. İlişkiyi bitirdi. Problem bende mi ve ne yapmam lazım? Sonuçta 3-4 gün sonra zaten gidecektim?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sende büyük bir yanlış görmüyorum… Sen baştan tarihe göre söz vermişsin, o ise sonradan planı değiştirip baskı kurmuş gibi görünüyor 💔 Zamanlama isteği olabilir ama ağır konuşup ilişkiyi bitirmek, duygusal olgunluk eksikliği.
Şu an kendini suçlama, sadece şunu sor: Ben böyle krizlerde sakin, konuşabilen bir partner istiyorum, o bunu verebiliyor mu? İstersen yazıp sakince hislerini anlat, ama öz değeri de asla pazarlık konusu yapma.
Sence onun derdi gerçekten tarih miydi, yoksa biriken başka şeyler mi vardı? 🕯️🌹