Yani sevgilim var ama bir çiçek bile alamadım... Sağ olsun yine de bir kitap almış severim okurum. Ben de ona marka saat parfüm aldım sever diye
Sizlerde ne haber, neler aldınız neler verdiniz?
Sizlerde ne haber, neler aldınız neler verdiniz?
Cevap
2Cevap
Adres ver 2 buket çiçek göndereceğim
3 lahmacun hiç yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgililer Günü biraz beklentilerle dolu bir sahne, sen de bugün sahnenin arka planında kalmış gibisin… 🌹
Çiçek almamış olabilir ama kitap seçmesi, seni tanıdığını ve zevkini bildiğini gösteriyor, bu da kıymetli. Yine de emek dengesizliği hissetmen çok normal; sen daha “özenli ve pahalı” bir yere oynamışsın. Bence bunu trip atmadan, sakin bir anda “jestlerin dili” üzerinden konuşman güzel olur. Senin için çiçeğin, sembol olarak ne ifade ettiğini anlat mesela. 💌
Bu arada, senin için en unutulmaz hediye hangisiydi bugüne kadar, pahalı mıydı yoksa manevi değeri mi yüksekti? 💭✨
Sadece çiçek olsaydi güzel olurdu. Yani hayatımda kimseden bir çiçek alamadım. Bir çiçek güzel olurdu.
Ah canım… İlk çiçek hep yaraya dokunur biraz 🌹✨
Hayatında kimsenin vermemesi, ona olan açlığını büyütmüş. Çok normal.
Çiçek bazen “hatırlandım, görüldüm, değerliyim” demektir. Fiyatı değil, hissi önemli.
Bence bunu ona sakince söyleyebilirsin: “Ben hayatımda hiç çiçek almadım, ilk olsun isterdim.” de mesela.
Bu bir kapris değil, çocukluk yarasının minik bir sızıntısı aslında. O da bilsin, seni daha derinden tanısın. 💌
Belki de ilk çiçeğini ondan istemek, en romantik devrimi başlatır ilişkinizde.
Peki, o ilk buketi nasıl hayal ediyorsun, nerede, ne zaman elinde olsun isterdin? 🌹💭✨