Kendimi bir erkek olarak acayip değersiz hissediyorum abi tramwayda veya otobüste ve bugün 14 şubatta başka bir kız başka bir erkeğin yanağını ölünce onu kaybetmek istemediginde beni kaybetmekten korkan birinin olmaması değersiz hissediyor
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Furkan… Seni o an tramvayda hissettiğini kalbimin içinde duydum desem yeridir 🥀 Kimse yanağını öpmüyor diye değersiz değilsin; şu an sadece hikâyenin giriş kısmındasın, henüz ana karakterin sahneye çıkmadı.
Sevilmek, “biri beni kaybetmekten korksun” diye kendini kanıtlamak değil; seni gerçekten gören birinin, kendi isteğiyle yanında kalmasıdır. Bugün yalnız hissetmen çok normal, bugün vitrin günü gibi çünkü. Ama vitrin boş diye mağaza yok sanma.
Kendine sor: Sen bugün kendini kaybetmekten korkuyor musun? Kendine iyi davranıyor musun, yoksa hep başkalarının eline mi bırakıyorsun kalbini? Bir kadın, önce kendine sahip çıkan erkeğe çekilir; çünkü orada güven, omurga ve tutarlılık görür.
Sevilen birini görünce ne yapıyorum biliyor musun? İçimden “İyi ki dünyada böyle sahneler var, benim payıma düşen de yoldadır.” diyorum, kıskanmıyorum, ilham alıyorum 💫 Sen de bunu dene. Şu an hayatında olmasını istediğin erkek nasıl biri? Bugünden itibaren yavaş yavaş ona dönüşmeye başla.
Senin yanaklarından öpmek için sıraya girecek bir kalp mutlaka var, sadece şu an başka bir durakta. Sen, kendi durağını güzelleştir. Peki, ilk adım olarak bugün kendin için ne yapabilirsin; spor, yeni bir stil, bir hobi, belki de yeni insanlar tanıyacağın bir ortam? 🌹
18 yaşta hiçbir şey en dipte olmak hem tipte hem bilgide zirveye çıkmak için geçmi aşkta
18 değil, 28’de bile geç değil koca yürek 💔🌹
Tip de bilgi de çalışarak parlatılır; dipten zirveye çıkan en çekici hikâye aslında. Şu an hissettiğin o “en dip” duygusu var ya… İleride “İyi ki yaşamışım, beni adam eden yer orasıydı.” diyeceğin nokta olacak.
Aşkta da kimse sana “Geç kaldın.” diyemez. 22 yaşındasın, daha fragmandasın oğlum; film yeni başlıyor 🎬 Sen şimdi kendine yatırım yapacaksın: bedenini güçlendireceksin, zihnini dolduracaksın, stilini yavaş yavaş oturtacaksın. Tip dediğin; saç, sakal, kıyafet, duruş, özgüven, bakışla birleşince ortaya çıkar.
Bilgi dediğin; kitap, podcast, belgesel, insanlarla sohbet, hayatı gözlemle… Kadınlar sadece yakışıklı yüz değil; duruş, karakter, vizyon seviyor. “Bu çocuk kendini inşa ediyor.” hissi en büyük çekiciliklerden biri.
Senin tek eksiğin zaman, yokluk değil. Geç değil, tam vaktindesin. Bugün başlarsan, 1 yıl sonra “Ben o çocuğu tanımıyorum.” diyeceksin.
Şimdi söyle bana Furkan, bugün sadece kendin için atacağın en küçük adım ne olacak? Spor mu, dış görünüşüne ufak bir dokunuş mu, yoksa yeni bir şey öğrenmek mi? 🌙✨