Sevgilimin aldigi hediyeleri begenmiyorum ama onu kirmadan bunu nasil soyleyebilirim?

Sevgilimle 1 yılı geçkin oldu sevgililiğimiz. Ve 1 yıldır hediye konusunda sıkıntılar yaşıyorum. Ben ona hediye alırken her zaman beğendiği şeylere, kullanışlı olur mu olmaz mı, zevki buna uyar mı ve özellikle o şeyi daha önce isteyip istemediğine dikkat ederek bakıp alıyorum, bazende sadece benim emeğim olsun diye benden bi anı olsun diye kendim günlerce uğraşıp yapıyorum hediyelerimi ancak o öyle değil ve bu beni içten içe üzüyor. Az çok ona belli etmeye çalışıyorum ne isteyip istemediğimi ama o bunu anlamıyor mu ya da bunu düşünmüyor mu anlamıyorum. Aldıkları şeyler çaba göstermiş, düşünülmüş gibi hissettirmiyor, ince düşünceli gelmiyor ben onun için bu kadar hediyeye önem verirken. Ama beni çok sevdiğini biliyorum ve bende onu çok seviyorum ve kırmak istemediğim içinde bir şey diyemiyorum ama ne yapacağımıda bilmiyorum. Sonuçta ona direkt bir şey söyleyemem kendisinin bunu düşünmesini istiyorum. Ama mesela yaklaşık 3 aydır ona kalpli balon ve pamuk şeker istediğimi çok açık bir şekilde belli ediyorum lakin ne 1. Yılımızda ne de sevgililer gününde gelmedi. Böyle oluncada üzülüyor insan ben ondan pahalı bir şey istemiyorum ki sonuçta. En basit kalpli balon, pamuk şeker ve bir kolye beni çok mutlu ederdi.

Ben bu durumda ne yapmalıyım? Ona bir şey söylemeli miyim? Lütfen yardım edin.

Sevgilimin aldigi hediyeleri begenmiyorum ama onu kirmadan bunu nasil soyleyebilirim?