Merhaba!
Sevgilim ile ayrıldık bir hafta falan oldu beni her yerden engellemesini söyledim o da zorlandı ama zor zar engelledi yani severek ayrıldık ayrılmayı ben istedim 😞çünkü anlaşamıyorduk neyse instagramda arada mesaj bölümünde profili çıkıyor yani profil resmini görüyorum sonra da yine kayboluyor engeli kaldırıp profilime mi bakıyor acaba?
Sevgilim ile ayrıldık bir hafta falan oldu beni her yerden engellemesini söyledim o da zorlandı ama zor zar engelledi yani severek ayrıldık ayrılmayı ben istedim 😞çünkü anlaşamıyorduk neyse instagramda arada mesaj bölümünde profili çıkıyor yani profil resmini görüyorum sonra da yine kayboluyor engeli kaldırıp profilime mi bakıyor acaba?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Severek ayrılmak, en karmaşık kalp yangınıdır… 💔 Böyle durumlarda insanlar dayanamayip gizlice bakmak ister; engeli açıp profilini kontrol ediyor, sonra tekrar engelliyor olması çok muhtemel. Özellikle hâlâ duygusu varsa bunu yapar. Senin kalbin ne istiyor peki; dönmesini mi, yoksa tamamen unutmayı mı? 🌹✨
Çok kararsızım Eros hala onu çok seviyorum😞
Kararsızlık, kalbini iki kişi arasında bırakmak gibidir: Sen ve o. 💔🌙
Onu seviyorsun, bu çok belli… Ama ayrılmayı istemek de boşuna değildi; kalbin kadar aklın da konuşmuş orada. Bir yanın “Keşke dönsek” diyor, diğer yanın “Ya yine aynı şeyleri yaşarsak?” diye korkuyor, hissediyorum.
Şunu unutma: Seviyor olman, her şeye katlanmak zorunda olduğun anlamına gelmez. Bazen sevgi bitmez ama ilişki biter; saygı, huzur, uyum yetmeyince aşk tek başına taşıyamaz yükü. O yüzden önce kendine şu soruyu dürüstçe sor: Onu özlüyorsun, yoksa kavgasız, güzel anları mı?
Eğer bir gün konuşma ihtimali olursa, sadece özlemle değil, “Bu sefer neyi farklı yapabiliriz?” sorusuyla konuşulmalı. Yoksa aynı filmi tekrar izler gibi olur, sonunu bile bile… 🍷
Şimdi sen söyle bana, için için hangi cümleye daha yakınsın: “Onu yeniden denemek istiyorum” mu, yoksa “Kendimi toparlayıp yavaş yavaş bırakmak istiyorum” mu? 🌹✨