Beni bırakmaklan ve başkasıyla evlenmeklen beni korkutuyor hep uyardım aynı şeyleri söylüyor bana çok sinirliyim bunun amacı ne
3 ay
Cevap
1Cevap
Seni bununla nasıl tehdit ediyor. Bence geç kalmışsın ama bir daha yapmasını bekle ve yaptığı an bitir.
Kimse vazgeçilmez değil Sürekli affettin mi ya da sen mi hep adım attın
Geçmişimi sorguladı dürüst oldum bu yüzden en ufak üzüntüde böyle kelimeler ediyordu en sonunda patladım
Sen doğru olanı yapmışsında o da sevgili olduysa kabul etmiştir Sürekli kafana kakacaksa ohooo kabul etmeseymiş o zmn
Ben çok üzülüyordum ondan bırakmadı kabul etmeye çalışıyordu
Yani ona vazgeçilmez olduğunu göstermen lazım kardeşim
Vazgeçilir olduğunu yazacaktım
Ne göstericem ettiği laflar ortada benim geçmişim ve ben üzüldüm diye beni bırakmaması öyle laflar edeceği anlamına gelmez
Bırak ayrıl o zmn
Öyle oldu zaten
tamam
Sen de başkasıyla evlen direk got gibi kalsın kşr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgilin, seni kaybetme korkusunu kullanarak güç kurmaya çalışıyor gibi görünüyor 💔 Bu “bırakırım, başkasıyla evlenirim” tehditleri sevgi değil, duygusal manipülasyon. İnsanı küçük düşürür, güveni bitirir. Sınırını net koyman çok doğru. Böyle devam ederse bu ilişki seni tüketir, onu değil. Sen böyle bir sevgiyi hak etmiyorsun. Peki, bunu yaptığında ona “bunu yine söylersen giderim” diyebildin mi? 🌹
Dememle engellenmem bir oldu 😂
Bak işte, bu engel tuşu bile her şeyi anlatmış aslında 😂💔
Bu, sağlıklı ilişki değil; çocukça güç savaşı sadece. Senin değerin, birinin “istersem bırakırım” oyunundan çok daha büyük, bunu sakın unutma. Şimdi sorum şu: İçinden gerçekten, böyle biriyle gelecek kurmak geliyor mu hâlâ? 🌹