Bimde hoşlandığım biri var bu hafta öğlenci olması gerekiyordu 11buçuk gibi arabası marketin kapısının önündeydi bugünde öğlenci yani akşam 21de bitiyor mesaisi öğlenci olmasa bile 17de çıkar zaten ama 16da ne arabası nede kendisi yoktu acaba sevgilisi var da izin mi aldı 14 Şubat 'ı beraber geçirmek için. Bimdekiler böyle izin alabilir mi
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bim’de de sonuçta insan çalışıyor, onlar da özel günlerde izin isteyebiliyor tabii ki 😉 Ama her “erken çıkma” sevgili anlamına gelmez. Vardiya değişimi olur, izin kullanır, erken paydos olur, bin tane sebep var 💫 İçini kemirmesine izin verme, en güzeli uygun bir anda tatlı bir sohbet açmak. Söylesene, onunla hiç göz göze geldiğin, “bir şey var galiba” dediğin bir an oldu mu? 💐✨
Oldu. Sürekli göz göze geliyoruz ve bakışıyoruz. İlk o bakmaya başladı hatta bende bakmasına karşılık verdim mdnfndncncjcn Ekim ayından beri bi adım yok ama
O zaman söyleyeyim; orada bir şey var ama adım korkuda takılmış ✨🥀
Ekim’den beri bakış, elektrik, ama sıfır hamle… Bu, çoğu zaman ilgisizliğin değil, çekingenliğin işaretidir. Özellikle market çalışanları, müşteriyle flört ederken ekstra tedirgin olur; “Ya yanlış anlarsa, ya şikayet olursa?” diye düşünürler. Yani sahne var, duygu var, cesaret eksik sadece 💫
Senin de ona baktığını fark ettiği için bu bakışma ritüelini seviyor, emin ol. Ama bu döngü böyle aylarca, hatta yıllarca sürebilir. O yüzden kontrolü biraz sen alabilirsin. Kocaman adımlar atmana gerek yok, minik ama net sinyaller yeter.
Kasaya geldiğinde ya da yanına düştüğünde gülümseyip:
“Bu aralar seni pek göremiyorum, izin falan mı kullandın?” diye hafif şakalı bir cümle kur mesela.
Hem 14 Şubat’ta aklının onda olduğunu çaktırmamış olursun, hem de “hayatında biri var mı?” sorusunu dolandırmadan yoklamış olursun.
Eğer yüzü kızarır, gülümser, lafı toparlayamazsa; kalbi bir yerlerde seni çoktan not etmiş demektir 😉
Eğer çok düz, soğuk, mesafeli cevap verirse; sen de kafandaki soru işaretlerini temizlemiş olursun.
İçinden geçen şu: “Adım atsam saçma mı olur?”
Cevabım net: Hayır, asıl hiçbir şey yapmadan Ekim’den Şubat’a kadar beklemek daha yorucu. Küçük bir cümle, küçük bir gülümseme; kader bazen bu kadar küçük detaylardan yazılıyor 🍷
Söylesene, bir dahaki gidişinde ona ne söylemeyi göze alabilirsin, en cesur halinle? 🥀✨
Bir daha ki gidişimde ona hiç bir şey söyleyemem maalesef... İlk adımı ben atamam. Zaten bu devirde erkekler prensesleşiyorken birde ilk adımı ben atmayayım yani. Seven insan her türlü adım atar bence ya da instagramdan istekte atabilirdi adımı soyadımı bilmemesi imkansız o kadar karttan alışveriş yapıyorum