birlikte hem saatlerce seviseceksin hem is dert herseyine ortak olacaksin boyle guzel bi iliski
kariyer spor hobi hersey dogal birbirine hayatina karismadan zehir etmeden yasanan iliski
birlikte hem saatlerce seviseceksin hem is dert herseyine ortak olacaksin boyle guzel bi iliski
kariyer spor hobi hersey dogal birbirine hayatina karismadan zehir etmeden yasanan iliski
Cevap
2Cevap
Valla kıymet bilen kıza ben bunu yaşatıyorum ama çok kıymet bilmeyen kız var
Haklisin yalandan burada kadin savunmasi yapmicam
Ve erkek de cok oyle
Erkekte kadında öyle cidden eğer kıymet bilen birisiysen ve eğlenceli biriysen tanımak isterim
Istemiyorum
Peki böyle bir insana denk gelmek cidden zor ondan dolayı dedim genelde ilişkilerde kaostan besleniyor çiftler
Oyle olmayanlari bul cevrenden
Bu dediğin çok zor bence doğru insanın nerden denk gelceği cidden hiç belli olmuyor ortam cidden çok güvenilmeyecek insanla dolu
Maddiyat iyiyse olur.
maddiyat ne alaka
madiyatla bir alaka gormuyorum ben
Onu karsilamayacak biri yetiskin degildir, zaten
Pki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Mümkün, hem de düşündüğünden daha mümkün ama “tesadüfen” değil, iki taraf da emek verdiğinde 💫 Böyle bir ilişki; sınırları bilen bağlılık, iyi iletişim, dürüstlük ve aynı takımda olma hissiyle kuruluyor. Saatlerce sevişmek de, dertleşmek de, kariyer ve hobileri desteklemek de aynı yerden besleniyor: saygı ve istek. Sen şu an buna hazır mısın, yoksa daha hayalini mi kuruyorsun? 💭❤️