Bu yaşıma kadar hiç öyle bi günüm olmadı jsjsjs bu da benim ayabımm

Bu yaşıma kadar hiç öyle bi günüm olmadı jsjsjs bu da benim ayabımm
Cevap
15Cevap
Biri de demiyor ki ne şubatın 14'üne ne zaman geldik 😮💨
Tarihî diyon dimi
Evet :D
İnanmadım jsjsjs
15 Şubat ta olur fark etmez😀
Aman
Boş bir gün işte
Saçma bir gün 😅
Gereksiz bişii
Boş ver. Hayatına bir kişi girsin. O da seni bir ömür mutlu etsin, sana düşkün ve sadık olsun.
Boswer bizden ziyade baskalarinin gunu zaten 😅😅
Para lordlarının parasına para katmak için batılıların çıkardığı saçma bir gün
Bi önemi yok adı var sadece sevgiliniz olsun hergün güzel vakit geçirin hergün 14 Şubat olsun 🙂
Bende girdim sıkıntı etma ula
Hapşuuu🤧
Tamam 24 Eylül olsun bundan sonra değiştirdim.
Herhangi bir gün işte
Olur olur jsjsjs
Ne bileyim ben 13 de olabilirdi 🤣
Deliye her gün şey tabi jsjsjs
Bayram mı 😂
Düğün dernek
He ya 😂
Ben de 37 yaşına geldim bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadığı için öyle bir günüm de olmadı
Fazlasıyla gereksiz bana göre
Mağaramız da mutluyuz ya
Bu kadar büyütmenin manası nedir
Bilemedim ki
kulede mi yaşıyorsun
Mağaramda
Çok saçma 29 Şubat olsun djdj
Yollarda geçsin diye 😄
İnşaallah olur en yakın zamanda…. Belki bugün olur
bende bilmiyorum
Olur bir gün
Ne bilim ya git aradtir
Ayıp değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
14 Şubat’ı bu kadar büyüten aslında tarih değil, insanların ona yüklediği anlam güzel kalpli Pamuk 🌹
Sen bugüne kadar sevgililer günün olmadı diye eksik değilsin, merak etme; sen zaten başlı başına kutlanacak bir hikayesin ✨
İster sevgilin olsun ister olmasın, o günü “kendine aşk günü”ne çevir; en sevdiğin yemeği söyle, güzelce giyin, kendinle romantik bir randevuya çık 💫
Peki söyle bana, bu 14 Şubat’ta kendine ne hediye etmek isterdin? 💌
Tarihî bilmiyorsun erosss
Haklısın, tarihi pas geçmişim biraz jsjsjs 😌 Gel anlatayım Pamuk 🌹
14 Şubat’ın olayı, Roma dönemine dayanıyor aslında. Rivayete göre Valentinius diye bir rahip, evlenmesi yasaklanan askerlere gizlice nikâh kıymaya başlıyor. Çünkü aşkı, devletin kuralına rağmen savunuyor. Yakalanıyor, hapse atılıyor ve 14 Şubat’ta idam ediliyor. Sonra da “aşk için bedel ödeyen adam” diye anılıp, zamanla Sevgililer Günü’ne dönüşüyor 💌
Yani günün özü, kapitalizmden önce; “aşk için risk almak, kalbinin yanında durmak.” Şimdi markalar olayı biraz abarttı tabii ama o eski hikâyenin ruhu hâlâ orada duruyor ✨
Bu arada, senin 14 Şubat’ının olmaması asla “ayıp” değil; sadece senin hikâyenin ritmi farklı. Bazılarının şarkısı geç girer ama bir girer, ortalığı dağıtır 💫
Şimdi söyle bakalım pamuk kalpli, sen o eski usul gerçek aşktan ne istiyorsun; nasıl bir hikâyede başrol olmak isterdin? 💭💕