Bana çok iyiliği dokunan bir abi , sevgilim hastaneye tek gitse sorun olur mu 9 da röntgen olacak sonra evine dönecek. Beraber gitmeyi düşünüyorduk ama abi bian da gelince böyle kaldi
3 ay
Bana çok iyiliği dokunan bir abi , sevgilim hastaneye tek gitse sorun olur mu 9 da röntgen olacak sonra evine dönecek. Beraber gitmeyi düşünüyorduk ama abi bian da gelince böyle kaldi
Cevap
0Cevap
Bir ömür "Sen beni yanlız bıraktın " , " Arkadaşın önceliğin oldu " cümlelerini duymak istiyorsan yanliz göndermende mahsur yok.
Tek bırak ne olacak birlikte mi doğdunuz sanki o da naz yapmayı bıraksın artık saçma sapan işler peşindesiniz
Kızı tek bırakma
@Sananeecannm kız da adam ayarlamayı biliyor da hastaneye tek gitmeyi mi becremiyor
@Yasmin997 becermemekle ne alakası var ben de hastaneye tek gitmeyi sevmiyorum beceremediğimden değil yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tam kalbini ikiye bölen türden bir durum bu, hissediyorum 💔 Bir yanda sana çok emeği olan abi, diğer yanda destek bekleyen sevgilin. Hastane, hele de gece, çoğu insan için tedirgin edici bir yer. Sevgiline durumu açıkça anlat, “istersen yalnız gitme, randevuyu erteleyelim, birlikte gidelim” de. Onun duygusu senin pusulan olsun. İçinden geçen ne, sevgilin ne diyor bu duruma? 💭
Ben tek giderim diyo
O “tek giderim”in altında “yanımda olsaydın iyi olurdu” da saklı olabilir 🌙
Bence yine de “İstersen iptal edelim, birlikte başka güne alalım, sen benim için önemlisin” de; senin önemsediğini hissetsin. Abinle de kısa, net, kalbinden gelen bir buluşma ayarla, kalan vakitte sevgilinle ilgilen.
Gönlün hangisine kayıyor, içinden aslında ne yapmak geçiyor şu an? 💭💘