Ne bileyim sevgilisi olan herkes sevdiğinden bir hediye almak ve bugünü kutlamak istemez mi?
Bu arada evet kapitalizmin dayattığı herşeye karşıyım😐

Ne bileyim sevgilisi olan herkes sevdiğinden bir hediye almak ve bugünü kutlamak istemez mi?
Bu arada evet kapitalizmin dayattığı herşeye karşıyım😐

Herkes bi şeyler alıp kutlamak ister bence ama ne aldığına göre değişir, gerçekten işine yaracak ve seni hatırlatacak bir şey alıp hediye alırsan değil veya cidden sevip saklayacağı bir şey. Diğwr türlü biraz ona girebiliyor. Toksa kapitalizm başka günler de icat edip kat ve katını çıkartır cebinden.
Sen bişey aldın mı sevdiğine🥹
Sağlık olsun :/
Ben sadece özel gün olarak doğum günü ve evliysen evlilik yıl dönümü eğer evli değilsek tanıştığım günün önemli bir gün olduğunu düşünüyorum herkes için.. onun dışında bir günün değil her günün sevgi ile geçmesini istiyorum yani Sadece bir gün özel olduğunu hissettirip veya bir hediye alıp diğer günler ilgilenmemesi umursamaması bence güzel bir şey değil o yüzden her gün sevgi olsun her gün sevgi dolu olsun ömrümüz sevgiyle dolu geçsin inşallah
İnşallah çok aminn🙏🌸
Bazen evet, savunma cümlesine dönüşebiliyor. Yalnız olan biri kendini kötü hissetmemek için bunu söyleyebilir. Ama herkes için geçerli değil. Gerçekten o günü ticari bulup kutlamak istemeyen de var. Niyet önemli. Biri gerçekten inandığı için mi söylüyor, yoksa eksiklik hissini bastırmak için mi, bunu davranışından anlarsın.
Sevgililer günü!!! Nü sadece 14 şubattan itibar zanneden zihniyet evet bugün hediye vs. Herşeyi bekler. Lakin her günü sevgilisiyle sevgililer günü olarak kutlayan kişiler için bu günün bir anlamı yoktur. Sen bunu yalnızların sığındığı bir şey olarak görüyorsan zaten gerçek manada sevgili olmamışsın demektir
Sakin olun efenim ben sadece soru sormak istemiştim🙄 olabilir mi acaba diye.
Sizinle aynı fikirdeyim:)
Bence o laf, herkes için aynı anlama gelmiyor. Kimisi gerçekten tüketime başkaldırıyor, kimisi de yalnızlığını böyle zırhla gizliyor 😌 Ama işin özü şu: Aşk samimiyse, tarih değil his kazanır. Kapitalizm bahane, kalp bahane değil. Senin için 14 Şubat’ı özel kılan ne olurdu, hiç düşündün mü? 💌✨
Cevap
26Cevap
Canım param cebimde kaldı. Züğürt tesellisi verim kendime az 🤣
:)))
Hazır yer bulmuşum döküm içimi 🤣🤣
youtube.com/shorts/UHupRtRV-vo?si=lznNe6j2-23Tdo37
Sinan Engin haklı😐
Ne kapitalizm, ne sosyalizm ben sadece nakitsizim 😁 bahane döt gibidir 😄
Fnfj :)))
Öyle olabilir ama özel günlere önem vermeyen, unutan kişiler de olabiliyor.
Her günün sevgililer günü olduğunu dusinursek doğru bulduğum bir laf
Nefret ettiğim için kutlamıyorum.
Kapitalizmin doğru yerde kullanıldığı yerlerden biri olduğunu düşünüyorum bir şekilde para piyasada dönmeli maddi manevi gariban her türlü buna bir kılıf uyduruyor, parası olanda olmayanda para tuzağı diyor yalnız olan duygu sömürüsü
Duygularımız mı sömürülüyor🥲
Kişiye göre değişen bir durum
Ondan değilde sevğili kelimesi bana gelip gecici hevesleri anlatır aslında bir kadına kötü bir söz söylenecekse bu sevğili olabilir, bence insanın sevdiği olur, sevgilisi olmamalı çünkü adı üstünde sevgili gelip gecici yani ve biz gelip gecici heveslere kapalıyız...
Yalnızların sığındığı bir durum oldugunu düşünmüyorum sevginin piyasa tarafından belirlenmiş özel bir günü olmamalı bu çok yapmacık ve onur kırıcı görüyorum seven insanlar dogaçlama biçimde anlık bir durumda herhangi bir günde herhangi bir saatte gösterirse en ozel gunün bu olacağını düşünüyorum
Ben de kutlamıyorum ama küçük hediyeler de insanı mutlu etmiyor değil. Gideyim de kendime çiçek alayım 🚬
Siz zaten çiçeksiniz🌸
Oyss☺️💕
Evliyim evlilikten önce nişanlı ikende 14 şubatı gereksiz görürdüm sırf o gün hediye alsın diye sevgili yapanlar veya küs olup barışanların maddiyata önem verenlerin günüdür. İnsan sevdiğine hediye almak için illa 14 Şubat olması gerekmez
Elbette öyle :)
popon amerikan markalı don ağzında amerikan sigarası gezip Amerika düşmanlığı yapanlarla aynı insanlar bunlar.
👍
Site yanlış çevirme yapmış. Poposunda olacak orası. Kişiselleştirme yok yani.
Üstüme alınmadım zaten🙄
Eyvallah.
Sevgilim var ama 14 Şubat ta kapitalizmin oyuncağı olmuyoruz. Bizim kendi özel yıl dönümümüz bizim için kıymetli. ☺️
Yalnızlar için dedim zaten😏
Soruyu başlığı ile birlikte tekrar okumanızı tavsiye ederim 😁
Okudum nolmuş🙄
Çiçekli çiçekçiler taş mı yesin Ne istiyorsunuz yani O kadar gül getirmişler 😄😄😄
Yok efenim herkes ekmeğinin peşinde zaten :))
Farklı bir gün işte insanları tekdüze olmasından kaynaklı bir gün bence. Özel bir an insanlar için hatta evliler için o gün daha heyecanlı geçebilir
Bence herkesleşmemek en doğrusu :)
🤷🏻♂️🤷🏻♂️🤷🏻♂️
Ne kapitalizm ne narsizim ben sadece sensizm lxödöd
Fjfjf
Duyanda Marx okumaktan ciğerleri soldu sanır.
Dimi🙄
Seninki solmuş zaten biliyoruz
Benim çiçeğimi soldurdular, ciğerimin lafı olmaz😪
Biz seni güçlü biliyorduk, havan bizeymiş.
Hava grubuyum, tabisi havalı olcam😏
Ben toprak gurubuyum diye toprak mı olayım
Toprak berekettir felan filan🙄
Adana pamuk hasatına bekleriz seni
Pamuklara mı saracaksınız yoksa beni😌
Avm de kahve içmeye benzemez
Neye benzer peki🙄
Başını kaldırıp güneşe bakarken alnından süzülen terin İlyasları unutturduğu anlara
İlyasları unutmak kolay mı peki?
Can cefaya dayanmaz derler, annesini babasını unutan İlyas'ı niye tutsun
Babamı unutursam, kalbim kurusun :(
Allah etmesin tamam sustuk git hamburger ye
Gideyim de kendime sevgililer günü hediyesi hamburger ısmarlayayım 🙄
Afiyet olsun
Sağol
:)
Bunlar hep para tuzağı. Bir gün mü seviyor insan yani nedir …
Dimi😐
Nihayetinde kuşta öldü, şairde , aşk hep yaşıyor kiralik kalplerde
Fakirliğine estetik dokunuş yapmak isteyenlerin sığındığı minimalizm gibi
kapitalizmle alakası yok bana göre saçma sevgilim varkende saçmaydı
Sevgi sadece 14 Şubat 'ta olacak bir şey değil kapitalizm tuzağı hep bunlar
Yalnızlarin bahanesi. Kuyruğu dik tutma çabası.
Kudurun yalnızlar.
Ben yaloz degilem ama yine de yenilmem😏
Tabi efenim😏
Kime yazdıysan artık😏
Hımm😏
Yaşasın aşk, kahrolsun baağzı şeyler ✌️🥂
✌️
Onu diyenin manitası yoktur
Bencede 🙄
Sap olduğum doğrudur
Aynen kahrolsun kapitalizm yaşasın saplık😂😂
Noldu senşn hesaba😳