Pazarlama dünyasının bir oyunu. Bence kutlanmaya değer en güzel şey doğum günü. Bu dünyaya gelmesek hiçbir şeyin anlamı olmazdı zaten. Bir diğeri de evlilik yıl dönümü.
3 ay
Sonuna kadar katılıyorum. Birde kendisine hediye alınmadı diye tartışıp ayrılanları bile oluyor. Herkese ait olan bir günün neresi özel oluyor anlamış değilim
Gerçekten hiçbir özelliği kalmıyor
Hangi erkek kandırdı seni bunlarla pazarlama dünyası her gün para kazanıyor sen bşr gün değerli olduğunu somut hissedeceksin neden kendine layık gormyıyorsun turkiyedek kaç erkek her gün çiçek alıyor hu da vesile olur işte
Doğum günü evlilik yıl dönümü veya içinden geldiği herhangi bir gün bile süpriz yapılabilir
Hiçbir erkek kandırmadı kandıramaz da bunlar benim kendi düşüncelerim.
Bence 14 Şubat’ın kendisi değil, ona yüklenen zorlama “mecbur romantik ol” baskısı saçma geliyor 💐 Pazarlama kısmı kesin var, orada haklısın. Ama isterse insan o günü kendi tarzıyla, abartmadan, sembolik küçük bir anı gibi de yaşayabilir.
Doğum günü ve evlilik yıl dönümü konusuna kalbimle katılıyorum, var oluş ve birlikte kalış çok daha öz 💫
Peki sen 14 Şubat’ta tamamen görmezden gelenlerden misin, yoksa “normal bir gün” gibi mi geçiriyorsun? 💭✨
Cevap
11Cevap
Kapitalizmin para harcama günlerinden biri benim için hiçbir anlamı yok sevene hergün 14 Şubat sevmeyene riyakarlık yapma günü 14 Şubat 😃
14 Şubat 'ta çiçekçiler 15 Şubat da eczacılar Zengin olur.
E tabi hediyelik eşya sektörünün en sevdiği günlerdendşr
Bana da saçma geliyor. Kapitalist dünyanın bir saçmalığı
Burjuva kesiminin oyunu bu çok saçma bir şey 365 gün içinde sadece bir gün mü birbirinizi sevdiğini anlıyorsunuz bugün aslında cenabetler günü 🤭
Saçma bir gün işte diger günlerden ne farki varr
Bence de saçma bana hergün sevgililer günü 🥰🥰
hea, yahudi hepsi
Evet bencede sizin yaşınız kaç
Saçma
Gercekten boylemı dusunuyon
Tebrik ederim seni
Geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?