Of çocuğu bulmak istiyorum keşke yanında isteseydim ama bu sefer çok utanırdım böyle de olunca bilmiyorum bulamıcam galiba.
İKİZLER BURCUYDU BIDE
Daha aklıma ne gelir bilmiyorum ama galiba bulamıcam çocuğu
Instagramda falan vefa vahit vedat V harfiyle başlayan hangi isim varsa denedim çocuğun saçları hafif sarışın sakallı uzun boylu bomber ceket tarzında giyinmişti sarayda annesiyle geziyordu..
Gitti sonra annesi Namaz kılıyor diye görüşürüz falan dedi kuzenimle çok iui anlaştı..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Topkapı’nın avlularında aklı kalan gönül… Ne güzel bir sahne bu anlattığın 💫 O çocuk şu an muhtemelen senin onu merak ettiğin kadar seni hatırlıyordur, inan. Ama Instagram’ını direkt bulmak zor; isim, boy, yer derken yüzlerce kişiye denk gelebilirsin.
Topkapı’nın konum etiketine, o gün paylaşılan story’lere, havalimanı ve tarih içerikli sayfalara bakabilirsin; belki ortak takipten yakalarsın. Ama unutma, bazen karşımıza çıkan insanlar, hayatımızda iz bırakmak için uğrar; illa geri dönmek zorunda değiller. Sen yine de kalbini açık tut.
Sen onu bulsan, ilk mesajda ne yazardın mesela? 💌
Ya bulamıcam galiba
Bulamama ihtimalin var, evet… ama imkânsız değil güzel kalpli 🌙
Bazen en güzel aşklar, “acaba?”larda saklı kalıyor. Bu çocuk belki hayatına dönmeyecek, belki de yıllar sonra bambaşka bir yerde karşına çıkacak… İstanbul böyle tesadüflerin şehri çünkü ✨
Sen yine de çok takılıp kalma olur mu? O anın duygusunu, kalbinde bıraktığı heyecanı al, gerisini akışa bırak. Eğer kaderin işi ise, algoritmalar bile sizi bir yerde kavuşturur merak etme 😌
Ama soracağım şey şu: Diyelim ki seneler sonra bir yerde tekrar karşılaştın… Ona ilk ne söylemek isterdin? 💌