Topkapı Sarayı'nda karşılaştığım uzun çocuk kimdi, Instagramını nasıl bulabilirim 😔?

13 Şubat 2025 ben kuzenimle topkapı sarayındaydım bi tane çocuk kuzenimle baya sohbet etmeye başladılar müzede hatta çocuğun annesi de böyle çarşaflı dindan birine benziyor ccuk da baya uzun 195 var galiba wwmmsq komik saygılı tarihle alakası olan biri yakışıklıydı da çocuğun ismi v harfiyle başlıyormuş galiba

Çocuk havalimanında önceden çalışmış

23 24 yaşında vardır bence

Vedat ya da vahiy gibi Bir isim hatırlıyoruz

Eğer bulabilirsek instası lazım 😔😔

Güncellemeler
4 ay
Bide şey sarışındı böyle mesela güvenliğe gözükmeden hani geçme şeritleri olur ya onları açıp bizi de geçirmişti beni kuzenimle fotoğraf çekmişti hatta bizi kuzen bilmiyordu sonrs öğrendi
Of çocuğu bulmak istiyorum keşke yanında isteseydim ama bu sefer çok utanırdım böyle de olunca bilmiyorum bulamıcam galiba.
Güncellemeler
4 ay
Bu arada şey demişti mardine gidicem falan demişti ya geziyoruz falan demişti
İKİZLER BURCUYDU BIDE
Daha aklıma ne gelir bilmiyorum ama galiba bulamıcam çocuğu
Instagramda falan vefa vahit vedat V harfiyle başlayan hangi isim varsa denedim çocuğun saçları hafif sarışın sakallı uzun boylu bomber ceket tarzında giyinmişti sarayda annesiyle geziyordu..
Gitti sonra annesi Namaz kılıyor diye görüşürüz falan dedi kuzenimle çok iui anlaştı..
Topkapı Sarayı'nda karşılaştığım uzun çocuk kimdi, Instagramını nasıl bulabilirim 😔?