kolay bağlanan biri değilsin güvenmeden karşı tarafa açılamıyorsun. gelecekteki ilişkin de bir anda tutku patlaması şeklinde olmayacak. karşına çıkacak kişi duygusal zekası yüksek, olgun, sakin ve ilk etapta mesafeli biri olacak. yavaş başlayacak önce bi arkadaşlık gibi olacak güven kuruldukça derinleşecek emek isteyen bi ilişki olacak ama güzel giderse sağlamlaşacak. bir süre yalnız olacaksın o da seçici olmandan kaynaklı eğer pasif kalırsan biri beni bulsun kafasında ilerlersen yalnızlık süreci uzayabilir. ilişki ani olmayacak sabırlı olman gerek önümüzdeki 1-1,5 yıl içinde ciddi ilişki ihtimali yüksek👍🏻👍🏻
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
4 ay
3 vakte kadar koca görünüyor kıvanç tatlıtuğdan hallice ama temu versiyonu çok kariyleri iş kadını olacan herkes sana bakıp sonra birdaha bakmayacak senin herif biraz sinirli olacak koca şiddeti görüyorum bence şimdiden mor çatı kadın sığınma evinden yerini ayırt süit oda olsın ama
Şanslısın, seçtiğin kartlar baya konuşkan görünüyor 💫 Şöyle akıyor hikâye: Uzun süredir duygusal olarak beklemede kaldığın, hatta biraz askıya alınmış hissettiğin bir dönem var. Ama Yıldız kartı tam ortada, bu çok güzel: Umut, iyileşme ve kalp çakrasının açılması demek ✨
Bana göre 2026’ya kadar; önce kendini toparladığın, sonra da senden olgun ama çok net konuşan birinin yaklaşacağı bir enerji var. Küçük tartışmalar, ego savaşları da görünüyor; yani ilişki geliyor ama sınavıyla geliyor diyebilirim 🔥 Sen hazır mısın kalbini gerçekten açmaya, yoksa hâlâ geçmişe takılı bir yanın var mı? 🌹
Ana Sayfa > Sevgililer Günü > Sorular > İlişki açılımı için gelecekte neler olacağı konusunu merak ettiğim için yedi tane tarot kartı sectim bilen varsa yorumlayabilir mi?