Eşim bana hediye almıyor, paramız varken bile yeğenlerine alıyor neden böyle yapıyor?

şimdi şöyle sadece bu sevgililer gününe özel değil başka özel gunlerdede doğum günüm dahi olsa hep aynı şeyi yapıyor mesela 14subatta sevgililer günü ya parası vardı gitti yigeninin doğum günüymüş ona marka ayakkabı aldı bana hiç hediye almadi saten almaya kalksada paramız kalmadı az var evin yiyeceğine anca yetiyor bana sordu bugün üf sana daha hediye almadım paramda yok dedi ne alayım diye bende bozmadan istemiyorum hediye vs alma dedim çünkü paran yok dedim oda tamam dedi asıl mesele oda değil insan supriz yapar be hadi paran kalmadı anladimda illa özel gündemi alınıyor hediye aniden al paran olunca biraz bu huyundan nefret ediyorum iyice sinir olmaya başladım ulan yigenin olabilirde git ucuzundan al hediyeni birdahaki ayda öteki yigeninin var onada alır pahalı yine bana sıra gelmez çok sinirlendim ya bir şey demiyorum çünkü ben söyleyince ne anlamı kaliyorki bir küçük hediye alsada olurdu ben yüksekten bakmiyorumki artık desemde hevesim kalmadı doğum günümde de böyle yaptı pasta Alicam sana dedi parası yoktu neyse tm dedim bari onu supriz yapaydi saten doğum günümdede benim moralimi bozmuştu ustumle başımla dalga geçmişti özensiz şekilde koymuştu pastayı kesmistik ben bunu nasıl adam edecem bilmiyorum desem sen onlara alıyorsun bana almıyorsun bisefer diyor kiskançsin sen iste abartma vs sinirlik ya

Eşim bana hediye almıyor, paramız varken bile yeğenlerine alıyor neden böyle yapıyor?