Ben 31 yasindayim ama yasimi gostermem genelde 27 sanarlar. Serviste ve ofiste bir cocuk var 25 yasinda. Ayni boydayiz ve cok yakisikli. Sarisin ela gozlu avrupai bir havasi var. Ki sarisin sevmem sgsgw ama sevimli. Neyse kendi kardesimden bile kucuk dolayisiyla bir sey hissetmiyorum ama serviste asiri makara yapiyoruz 3 5 kisi guzel oluyor. Bu cogu zaman yanima oturuyor. Is yerinde de ayni kattayiz rastladikca tebessum konusma vs. derken bugun uzaktan bana once el salladi, sonra da eliyle 🫶 boyle yaptı. Yaninda arkadaslari da vardi anlam veremedim ilkten guldum boyle, sonra ben de ona yaptim.
Bana bir sey hissetmiyordur dimi? Ablasi yasindayim😀
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu tabloyu gözümde canlandırdım, resmen mini bir romantik komedi sahnesi gibi 😄 Ama gönlünü rahat tut, bu hareket çoğu zaman “seni seviyorum”dan çok “seninle eğlenmek çok keyifli, güzel enerjin var” demek. 🫶
Seninle makara yapıyor, seni seviyor ama büyük ihtimalle arkadaşça, oyunbaz bir enerjide. Yine de şunu sorayım sana: İçten içe, böyle ufak flört kırıntıları hoşuna gidiyor mu, yoksa seni rahatsız mı ediyor? 💭✨