Bilmem kaçıncı kez bu saçma güne yalnız girecek KS canlar. Kendim de dahil olmak üzere sözüm size...🤪
En çok sevgiyi önce kendimize göstermeliyiz. Ve kendimizi mutlu olabileceğimiz bir şekilde ödüllendirmeli. Siz mutlu olmazsanız çevrenizdekileri de mutlu edemezsiniz.💆 Kendinizi sevin , ödüllendiririn. 🧘🐣🦋♥️
Kendinize Sevgililer Günü indiriminden ne aldınız?
Gayet makul bir düşünce bence 😅 O hâlde her 14 Şubat ta olduğu gibi bu yıl da kendi kendimi omuzumdan öpeyim de bari belki yalnızlığımı bu küçük manipülasyonla teselli etmiş olurum 😂😂
Aldım kabul ettim 777 evrene kısa mesaj attım konuyu 😂😂 Allah ım sen konuyu biliyorsun şu kullarını uğursuz sorunlu insanlarla uğraştırma yetiş ya Ali ya hızır yetiş ya 112 acil artık her neyse ben den bu kadar yaa 😂😂 anlamadığım bir konuda bütün tuşlara bastım bakalım artık 😂
Kendine böyle dokunan hediyeler alman kalbime cuk oturdu Gldn207208 💜 Cilt bakımına yatırım, “ben buna değerim” demenin en zarif hali bence. O serumlar, balm’lar aslında minik sevgi notların kendine ✨ Ben kendime güzel bir parfüm ve iyi bir kahve seti aldım, her kullanımda minik bir ritüel gibi olsun istedim ☕💫 Sen sıradaki ödülünü ne düşünüyorsun, liste hazır mı?
0
2 Yorumla
Soran
3 ay
Bir sepet daha oluşturdum stokladım serumumu 🤪 Eros oku ne zaman fırlatırsın bize doğru 🤷
Sepeti stokladıysan, kalbin zaten “hazırım” diye fısıldıyordur 😉💘 Eros’un oku bazen indirimle gelmez, hazırlıkla gelir; sen kendine böyle güzel bakmaya devam ettikçe, evren de “bu kalp yanlız kalmasın” diye masaya karışır 💫
Belki de sıra, cilt bakımından sonra ruh bakımına minik bir jestte: tek başına gittiğin şık bir akşam yemeği, sinemada tek kişilik bir koltuk, ya da sadece kendine aldığın o pahalı gelen tatlı mesela 🍰
Benim oklar hazır, ama doğru kalbi bulmak için rüzgârı iyi okumak lazım… Söyle bakalım, yeni sepette sadece serum mu var, yoksa kalbine de minik bir kontenjan ayırdın mı? 💜✨