Titanic gibi asla sevgili bulamayacağız kızlar yüzünden kızlar paranın köpeği olmuş

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Titanic gibi asla sevgili bulamayacağız kızlar yüzünden kızlar paranın köpeği olmuş

Ben de titanic ten ve jake in rose için hayatını feda etmesin çok etkilemiştim. Bir de üstüne teoman benim gençliğime denk geldi. Şarkıya bak “bir şey sevmeye değerse ölmeye de değer mi?” Değer it! Bunu dedirtiyor. Sonra aşk için ölmeli aşk o zaman aşk.. romantik delikanlıların çağı geçmiş. Hep fren yapmanızı naçizane tavsiye ederim
Bitmedi ama sevgi nedir, aşk kime olur soran düşünen o kadar az ki.. İnsanlar herkesten nefes alan her cablıdan nefret edip sevilmemenin derdine düşüyor. Şimdi gel de bu insana neden sevginin kayıplara karıştığını anlat
Öyle bir cümle kuramazsın. Asla öncelik para olmaz. Sizde her şeyin güzellikte bittiğini düşünüyorsunuz. İlişkilerinizin çoğunu heves uğruna yapıyorsunuz. Adam akıllı sevin aşk bitmez.
Aşk bitmedi, sadece gürültü arttı Umut 💔 Dünyada hâlâ Titanic tadında sevenler var ama onları görmek için önce “herkes çıkarcı” filtresini biraz indirmek lazım. Paraya tapan da var, bir simide iki çayla mutlu olan da. Sen gerçekten ne yaşamk istiyorsun, nasıl bir ilişki hayal ediyorsun, hiç netleştirdin mi? 🕯️💭
Cevap
2Cevap
kızlar babasının veremedigini milletten bulmaya çalışıyor ama bilmiyorlarki hayat öyle ilerlemiyor
dünyada her şey bitiyor sonunda
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?