Arkadasimin exiyle flortlesiyorum cassie howarda bagladim iyice?

tm simdi benim xokcoxkcockcok sevdigim bi arkadasim var askimbalimyani bunun bi exi var , 2 hafta falan oldular ama kız baya seviyodu yani anlatiyodu hep. ama asssiri erkek ortami var yani kizin cocukta bu nedenle ayrildi baya çıkardı bunu ve üzerinden yaklaşık 5 ay gecti. bu cocuk beni begenmis cirkin de degil acikcasi ve hani arkadaşımla sevgilyken o gözle hiç bakmamiisrim ama gercekten yapili duzgun birisi yani istersen oglun istersen enisten istersen deden olsun herkesin begenebilecegi bir mesafede cocugu begenmistim o zaman (arkadasimin sevgilisiyken cocugun hesabina bile gitmedim istek atmaidm btw o gozle bakmadim yani!!!) neyse bu beni begenince benim zaten Şu an unutmaya calistigim benim icin cok cok onemli biri var benden nefret ediyor o yuzden yazmaz yani bana ne kadar istesemde eskiden cokyazistigimiz icin bosliktaydim, o bosluguma geldi ve cocugun mesajina cevap verdim. ilk baslarda cok mesafeli konusuyoduk sonra birden yazmayı kesti 4 gün , bende hem arkadasimin exi hem de tekrar birinin peşinde koşmaya uğraşamam diye ( 11 ay tecrübem var da 🥰🥰❤️❤️) yazmaidm buna geri kafam tam rahatlamisken cocuk geldi bana yazdı tekrar ve Şu an privlesiyoruz baya anliklasiyoruz da kisaca galiba ben yrra yedim napcam arkadasimi asla kaybetmek istemiyorum benim icin cok onemli hakkimda cassie maddy editleri repostlansin istemiyorum ya 🙁🙁🙁 ama arkafasimin zaten 19 tane exi var abi ve Şu an cocugun beni begendiginibiliyo ama beni karsilik vermiyorum diye biliyo ve bu arada gecrkten de hala kendimi kötü hissetigim icin cocuk atmasına rağmen ben kendimi anlik atamiyorum yani
Arkadasimin exiyle flortlesiyorum cassie howarda bagladim iyice?